Stijlvolle halfhoogslaper wit morgen in huis! | Petite Amélie

Neutrale kleuren in de kinderkamer? Dan past deze halfhoogslaper in ’t wit heel goed bij de rest van het interieur. Wit: een basiskleur die overal bij past. Petite Amélie levert stijlvol kindermeubilair waar je authenticiteit en nostalgie in terugziet. Als je een keuze hebt gemaakt, bestel je eenvoudig online of breng een bezoekje aan onze concept store. Witte halfhoogslapers kunnen - mits op voorraad  en voor 21:00 besteld - de volgende werkdag al worden geleverd.  Bedenk dat je eventueel ook zelf kunt kiezen op welke dag de bezorger bij je op de stoep staat. Geen stress voor het mislopen van de bestelling!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor kinderbed «Ciel» 200X90 | Wit

Speciale prijs 45,47 Normale prijs 64,95
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

779,90
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

299,95

Een witte halfhoogslaper is een prima basis voor een prachtige kinderkamer

Het liefst houd je de kleuren in de kinderslaapkamer een beetje rustig. Op de een of andere manier wil je graag dat het niet te druk is op een kamertje. Wit is dan een prima basis voor zowel de decoratie als de kindermeubels. Een halfhoogslaper wit is een prachtig meubelstuk waar je kind heerlijk in zal slapen. En met een fleurige dekbedhoes kun je nog genoeg accenten aanbrengen. Welke kleuren of dessin je ook kiest, het past altijd bij de neutrale halfhoogslaper wit.

Zeuren om een halfhoogslaper wit

Zonder twijfel wil je een veilig bed voor je kind dus kies je voor een witte halfhoogslaper waarvan de bedrand stevig en solide is. De rand of het bedhekje moet hoog genoeg zijn, zodat je geen zorgen hebt als je kind eens een onrustige nacht heeft. Sowieso is de halfhoogslaper wit die Petite Amélie in haar collectie heeft alleen geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zes. Is je kind jonger? Wacht dan nog een tijdje om de veiligheid van je spruit te garanderen. Ook al zeurt-ie om zo’n bijzonder witte halfhoogslaper, even een tijdje wachten is echt beter voor iedereen.

Halfhoogslaper met bureau wit een echte ruimtebespaarder

Omdat er zoveel keuze is in bedden weet je vaak niet waar je voor moet kiezen. Bepalend is wel hoeveel ruimte je in de kinderslaapkamer tot je beschikking hebt. In plaats van een standaard halfhoogslaper in wit kun je eventueel ook kiezen voor een halfhoogslaper met bureau wit of een hoogslaper met kast en/of bureau voor nog meer ruimtebesparing. Boven lekker veilig slapen in de halfhoogslaper en beneden aan je bureau urenlang knutselen en kleuren. Met een mooi boekenkastje erbij of een handig ladekastje. Zo maak je van iedere slaapkamer een aangename plek voor een opgroeiend kind. Ook handig voor jou: stofzuigen onder een halfhoogslaper wit met bureau was nog nooit zo eenvoudig! Met dit type bed verandert in één keer de inrichting van een kinderkamer én krijgt het een meer praktische functie.

Tiener- en kinderkamers te zien in conceptstore Petite Amélie

Met je handen in het haar? Geen ideeën voor een gezellige baby- of kinderkamer of kun je niet kiezen tussen wit of landelijk grijs? Geen paniek, in de conceptstore van Petite Amélie loop je van het ene naar het andere mooie product. Kinderbedden, tienerbedden, stapelbeddden en commodes met ontelbaar veel accessoires. Allemaal te zien in onze stijlvol ingerichte conceptstore in Bussum. Lekker centraal in Nederland, gemakkelijk te bereiken en vol met inspiratie voor de leukste kinderkamers. Al een beetje nieuwsgierig geworden? Kom snel kijken en laat je door onze medewerkers adviseren. Je kunt bij ons kijken voor een halfhoogslaper jongen of meisje, bij Petite Amélie slaag je altijd!