Halfhoogslaper jongen: voor 21:00 uur besteld = morgen in huis!

Je zoon heeft het bedacht: om lekker te slapen is alleen een halfhoogslaper jongen goed genoeg. En niets anders is meer goed genoeg. Dus het wordt slapen op hoogte met de voordelen van een praktische bed. Als je besluit een jongens halfhoogslaper aan te schaffen bij Petite Amélie heb je meteen al een paar flinke voordelen te pakken. Zo kun je bij ons zelf bepalen wanneer je de jongens halfhoogslaper wilt laten bezorgen. En dat kan al vanaf de volgende dag mits je voor 21:00 uur bestelt!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Halfhoogslaper grijs 200x90xm | Petite Amélie

Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» grijs | Petite Amélie

299,-
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95

Lekker slapen én spelen met halfhoogslaper jongen

Je zoon is regelmatig bij een vriendje aan het spelen die een jongens halfhoogslaper op zijn stoere jongenskamer heeft staan. Je zoon ziet de vele voordelen van dit bed al heel lang en is dan ook al even bezig jou ervan te overtuigen dat dit een stoere manier is om te slapen. Jij ziet vooral bezwaren: uit bed rollen, van het trapje afglijden en lastig het bed opmaken. Petite Amélie heeft diverse modellen halfhoogslapers jongens in haar collectie waardoor die bezwaren echt niet nodig zijn. Ja, het is even wennen voor je ventje, maar het is ook héél spannend en knus om zo lekker hoog en droog te slapen.

Door hoogte van 1.20 geen problemen met verschonen lakens

De bezwaren rondom veiligheid kun je aan de kant schuiven: de halfhoogslaper jongens zijn voorzien van stevige, hoge bedranden. Zeker als je de adviezen rondom de matrasdikte respecteert en die bedrand hierdoor echt een flink obstakel vormt voor ‘bedrollers’. Geen zorgen over de veiligheid. En ook het opmaken van het bed is niet veel meer moeite dan een gewoon jongensbed. De hoogte van het bed is 1.20 meter, een stukje lager dan een hoogslaper kinderbed of een kinder stapelbed: nog steeds een hoogte waar je eenvoudig de lakens van kunt verschonen en instoppen. Je hoeft in elk geval niet met een kromme rug te werken!

Lekker spelen in de hut onder de halfhoogslaper jongens

Je zoon ziet naast het slapen op hoogte nog andere voordelen: lekker spelen onder de halfhoogslaper jongens! Daar heeft-ie zeker een goed punt te pakken. Met heel weinig moeite maak je zo een spannende tent of hut onder het bed. Een laken of een kleed zorgt in no time voor een knusse plek onder de jongens halfhoogslapers. En daar kun je dan weer eindeloos fantaseren en spelen. Indiaantje, theevisites, tentje op vakantie en huisje spelen…. Alle knuffels en speelgoed in de hut en een regenachtige middag verandert in een supergezellige middag speelplezier. Dankzij de jongens halfhoogslapers!

Eindeloos kijken en vergelijken in de conceptstore van Petite Amélie: Heb je die leuke jongens halfhoogslaper al gespot?

In de buurt van Bussum? Loop dan even binnen in de stijlvolle ingerichte conceptstore van Petite Amélie. Je was toch al van plan om eens uitgebreid de kindermeubels te gaan bekijken omdat je op de website leuke peuterbedden en kinderbureaus hebt zien staan. Neem de tijd om ze van dichtbij te zien en je een beter beeld te vormen van de afmetingen en de kleuren. In een echte winkel kun je eindeloos kijken en vergelijken. Zin in koffie? Krijg je van ons geserveerd terwijl je nog héél even gaat kijken of die muurplankjes ook mooi zullen staan in de babykamer bij jullie thuis. Ook op zoek naar een halfhoogslaper voor je dochter? Bekijk dan ook eens de halfhoogslaper meiden!