Trendy halfhoogslaper meiden | Volgende werkdag gratis thuisbezorgd

Hij is helemaal te gek, die halfhoogslaper voor meiden van Petite Amélie! In rustiek wit of in stoer grijs. Hoe dan ook, altijd van topkwaliteit, stevig en veilig voor je dochter. Heb je nog meer leuke artikelen gezien in onze webshop? Aarzel dan vooral niet om deze ook te bestellen. Alles is van een hoge kwaliteit, en gemaakt volgens Europese normen en voorschriften. En bovenal: héél erg mooi en trendy! Bestel online, kies een bezorgdatum en volg je bestelling via track & trace zodat je op het moment van levering van de meisjes halfhoogslaper de deur kunt opendoen voor onze bezorger.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor kinderbed «Ciel» 200X90 | Wit

Speciale prijs 32,48 Normale prijs 64,95
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

Speciale prijs 239,96 Normale prijs 299,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

629,95 Normale prijs 779,90
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

Speciale prijs 539,96 Normale prijs 599,95

Tips voor aanschaf van een meisjes halfhoogslaper

Heb je misschien niet van die hoge plafonds op de bovenverdieping? En je dochter zou heel graag een hoogslaper willen? Dan is er de gulden middenweg: een meisjes halfhoogslaper voor een lief meisje. Toch lekker hoog en droog dromen, maar voldoende ruimte tussen het plafond en het matras zodat je kind gewoon kan bewegen en omrollen in bed. Of er zelfs nog op kan zitten. Een prima alternatief voor ‘laagbehuisden’ waarbij je toch wat ruimte op de vloer kunt besparen.

Hoog en droog in d’r meisjes bed halfhoogslaper

Hoezo, ruimte zeg je? Gewoon, omdat er onder die meisjes halfhoogslaper echt nog wel ruimte overblijft voor een kastje en het opbergen van allerlei spullen en speelgoed. Een mooi ladekastje bijvoorbeeld of leuke opbergmanden of bakken waar héél veel losse rommeltjes gemakkelijk een plaatsje zullen vinden. En je dochter? Die is dik tevreden want zij ligt toch lekker hoog in d’r bed en geniet van het uitzicht op haar kamertje. Met al haar knuffels, poppen en sierkussens. Veilig in haar stevige en knusse meisjes bed halfhoogslaper.

Solide bedrand met een bijpassend niet té dik matras

Net als voor de hoogslapers geldt ook voor de halfhoogslaper meisje: het matras wordt niet standaard meegeleverd dus zul je rekening moeten houden met de matrasdikte. Niet te dik, want de halfhoogslaper meiden is voorzien van een veilige en stevige bedrand waardoor je dochter niet uit bed kan vallen. Mits het matras niet te dik is en de hoogte van de bedrand voldoende blijft om uitrollen te voorkomen. Bij elke model vermelden we de maximale dikte van het matras. Toch nog niet gerustgesteld over je keuze of heb je al een goed matras in huis en twijfel je erover of deze zal passen in de halfhoogslaper? Geen probleem, vraag de klantenservice van Petite Amélie om advies zodat je er 100% zeker van bent dat het matras perfect in de halfhoogslaper ligt.

Bezoek conceptstore Petite Amélie om de kleinste details te bewonderen

Ondanks de enorme keuze op onze website kunnen we ons voorstellen dat je onze producten, zoals natuurlijk de halfhoogslaper meiden maar ook onze stapelbedden, graag in het echt wilt bewonderen. Zeker als het over kleuren en nuances gaat, is het vaak beter eerst met eigen ogen te zien of de kleur op het scherm van je PC overeenkomt met de werkelijkheid. Kom dan naar Bussum waar de conceptstore van Petite Amélie je helemaal op de hoogte brengt van de kleinste details. Neem kleurstalen mee van bijvoorbeeld behang en muurverf of stofjes en kijk of de halfhoogslaper meisje past bij wat jij in je hoofd hebt, zo kun je onder andere de populaire halfhoogslaper wit in het echt bekijken. Kom genieten van onze mooie kinderkamermeubelen!