Stapelbed voor peuters - Vandaag besteld = morgen in huis!

Wat een feest, slapen in een peuterstapelbed! Ook al is het onderin het stapelbed, het blijft spannend. Vooral omdat je niet alleen bent en altijd iemand hebt om mee te kletsen. Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Petite Amélie. Leuk stapelbed voor je peuter gezien? Bestel deze voor 21:00 uur en je mag ervan uitgaan dat je morgen je bestelling in huis hebt.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

Speciale prijs 359,95 Normale prijs 399,95

Beneden slapen in een stapelbed voor peuters

Het is natuurlijk super spannend, van een knus ledikant of peuterbed naar een hoog stapelbed. Daarom is het (ook gezien de veiligheid) aan te raden kinderen onder de 6 jaar in het onderste bed van het stapelbed te laten slapen. Wordt het bovenste bed nog niet gebruikt? Dan kun je het inrichten als speelplek of omdat ons stapelbed deelbaar is, de bovenste helft nog even achterwege laten.

Flink wat ruimte besparen

Een fijn plekje om te slapen, zoals in een stapelbed voor peuters, is ook meteen een gezellige plek om te chillen. Groot voordeel van een stapelbed peuter is dat er, net zoals bij de hoogslaper, flink wat ruimte wordt bespaard. Dus blijft er nog veel ruimte over voor een bureau bijvoorbeeld. Een goede tip is om een peuter stapelbed te kopen waar je nog wat kanten mee op kan. Bijvoorbeeld een deelbaar stapelbed voor tiener en kind als je nog eens twee aparte bedden nodig hebt. We hebben zowel een stapelbed jongen als meisje waarmee je meerdere kanten op kunt gaan.

Meegroeien met het peuter stapelbed

Je kunt kiezen voor een peuter stapelbed in het wit of grijs. Natuurlijke basiskleuren waar je alle kanten mee op kan en die voor jaren meegroeien met de kinderen en hun behoeften. Je kunt de overige kleuren van de muren, het behang en het beddengoed eindeloos veranderen en aanpassen. Belangrijk is dat het één geheel wordt en dat je kind veilig slaapt. Houd dus rekening met een juiste plaatsing; niet te dicht bij deuren waar vingers gevaar lopen en check ramen op hun sluiting en correcte werking.

Advies in de conceptstore van Petite Amélie

Vind je het moeilijk je een voorstelling te maken van hoe het stapelbed voor je peuter in het slaapkamertje komt te staan? Kom dan op een vrije middag kijken en meten in de conceptstore van Petite Amélie in Bussum. Wij geven je advies op maat en laten je ook kennismaken met onze andere kinderkamer meubels. Uiteraard met een kopje koffie erbij!