Shopping Warranty

Originele Peuterstoel kopen? Kies zelf je aflevermoment

Je peuter zit sinds kort zelfstandig op een stoel? Dan kun je gaan uitkijken naar een degelijke peuterstoeltje waar je kleine aan kan zitten om lekker te eten of te spelen. Gezellig, je peuter samen met vriendjes aan een eigen tafeltje. Een nieuwe fase! Petite Amélie is een webshop met de meest bijzondere kindermeubels. Alles staat hier in het teken van kwaliteit en duurzaamheid. Als je hier bestelt, mag je ervan uitgaan dat je je bestelling - mits in voorraad - de volgende dag al in huis hebt. Dat geldt voor kleine artikelen voor 23:00 uur besteld en als je wat grotere meubels, zoals kasten, uitkiest, dien je de bestelling iets eerder, voor 21:00 uur te plaatsen. Extra voordeel: zelf de leverdatum aangeven!
 • Peuterstoeltje en Tafeltje grijs met konijnenoren | Petite Amélie

  Aanbieding

  2 Kinderstoeltjes met Tafeltje - Zacht Grijs | Konijnenset

  Reguliere prijs: 149,00

  129,00

 • Kinderstoeltje met konijnenoren en tafeltje in de kleur wit | Petite Amélie peuterstoeltjes

  Aanbieding

  2 Konijnenstoeltjes met Tafeltje - Wit | Peuterzitje en tafel

  Reguliere prijs: 149,00

  129,00

 • Kinderkrukje | Handgemaakt peuterkrukje van Petite Amélie

  Handgemaakt Kinderkrukje / Nachttafeltje 2-6 jaar

  34,95
 • Kindertafel en stoeltje | Driedelige, complete set bestaand uit peutertafel en 2 kinderstoeltjes | Made with love by Petite Amélie

  Aanbieding

  Kindertafel en 2 stoeltjes | Egeltje

  Reguliere prijs: 149,00

  129,00

 • Kindertafeltje en stoeltje | Driedelige, complete set bestaand uit peutertafeltje en 2 kinderstoeltjes | Made with love by Petite Amélie

  Aanbieding

  Kindertafeltje en 2 stoeltjes | Draakje

  Reguliere prijs: 149,00

  129,00

Peuterstoel om lekker te kleuren aan een tafeltje

..Wat gaat dat snel met zo’n kleine ukkepuk: het lijkt gisteren dat je met je pasgeboren baby door het huis liep om hem in slaap te wiegen en nu heb je een peuterstoeltje nodig om hem comfortabel te laten zitten. Hoe grappig is dat? Een nieuwe fase breekt aan waar je kind opeen een stuk zelfstandiger wordt. Dat is best wel een bijzonder moment en je wilt natuurlijk graag dat je kind op een stevige en veilige stoel komt te zitten. Er zijn zoveel verschillende modellen verkrijgbaar dat het logisch is dat je van te voren uitgebreid uitzoekt welke opties er allemaal zijn. Handgemaakte konijnen stoeltjes of bunny chairs van Petite Amélie worden geleverd als complete set bestaande uit 2 stoelen en een tafel. De houten peuter krukjes zijn gewoon los verkrijgbaar. 

 

Aan tafel op een stoere peuter stoel

Je peuter wil graag de hele dag bezig zijn en speelt er lustig op los! Tekenen, kleuren en allerlei doe-spelletjes die het gemakkelijkste gedaan kunnen worden aan een tafel met een stoeltje. Het komt voor dat je letterlijk even geen kind aan je kleintje hebt omdat hij druk is met zijn eigen bezigheden. Een tafeltje met een stoeltje voor de peuter is dan ideaal. Of je zet ‘m in de huiskamer zodat je jouw kind goed in de gaten kunt houden als je zelf ook even wat klussen te doen hebt, of je zet de peuter stoel met tafel in zijn eigen kamertje omdat je liever hebt dat hij zich daar vermaakt met zijn speelgoed en kleurpotloden.

 

Fantasierijke modellen stoeltje peuter

Als je een peuterstoeltje zoekt voor zijn kinderkamer, heb je volop keuze uit originele modellen. Hout is een natuurlijk materiaal waar je kind stevig en veilig op zit. Ontwerpers van kindermeubilair laten zich tegenwoordig niet meer beperken door de standaard vormgeving van een stoel en een rugleuning van een peuter stoel is nogal eens fantasierijk vorm gegeven. In de vorm van een dier of met opvallende kleuren. Lekker vrolijk en passend bij de beleving van je kindje.

 

Kinderkamers kijken in conceptstore Petite Amélie in Bussum 

Een conceptstore waar je al onze kinderkamers, kindermeubilair, modellen peuterstoel en accessoires kunt zien? Niet zo moeilijk! Kom naar Bussum en laat je meevoeren door de inspirerende opstellingen en voorstellen van Petite Amélie. Alles wat je zo mooi vindt in onze webshop, kun je hier live aanschouwen. Onder het genot van een kop koffie of thee. En mét deskundige medewerkers die je graag op weg helpen en je adviseren over onze artikelen. Hoe je meubels kunt combineren, waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf en andere praktische tip. Nieuwsgierig nu? Kom ons bezoeken!