Nieuw in onze collectie!

Ontdek hieronder onze allernieuwste items. Als je op een werkdag vóór 23:00 uur een order bij ons plaatst, heb je deze de volgende werkdag vaak al in huis. (Mits het item op voorraad is)
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Mousseline beddengoed 60x120 cm in wit van Petite Amélie

HOESLAKEN 60 X 120 CM | MOUSSELINE KATOEN | WIT

19,95

SHOP ONZE NIEUWE KINDERSTOELEN

Ontdek onze nieuwe «MILO» kinderstoel. Deze houten kinderstoel is verkrijgbaar in wit, naturel en zwart. Dit stoeltje is inclusief een veiligheidsgordel en gemakkelijk schoon te maken doordat het een laklaag heeft. Het ontwerp van de kinderstoelen is strak en tijdloos, waardoor het gemakkelijk te integreren is in elke interieurstijl.

SHOP ONZE NIEUWE CO SLEEPER

Binnenkort is onze nieuwe «NUAGE» co sleeper beschikbaar. De co-sleeper is verkrijgbaar in walnoot, naturel en wit en naturel. Deze neutrale kleuren zijn tijdloos en makkelijk te combineren met andere meubels in jouw interieur. De co sleeper is niet alleen stijlvol maar ook multifunctioneel. De co sleeper is namelijk te gebruiken als aanschuifbedje maar ook als vrijstaande wieg en is geschikt voor gebruik met bijna elk ouderlijk bed. Als je de co sleeper wilt combineren met een boxspring heb je een bevestigingsband nodig die je bij ons in het wit en in het beige kan bestellen.

SHOP ONS NIEUWE BABY LEDIKANT

Nieuw in ons assortiment zijn de «ORIGAMI» ledikanten. Dit zijn inklapbare ledikanten die in een handomdraai opgevouwen kunnen worden wanneer het niet in gebruik is en weer gemakkelijk uitgeklapt kunnen worden als je kleintje weer gaat slapen. De bodem van het babybed is in de hoogte verstelbaar en kan dus steeds wat lager worden gezet wanneer je kindje groter wordt. Zo kan je kindje altijd veilig slapen en wordt jouw rug niet te veel belast als je jouw kind uit zijn of haar bedje tilt.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE NIEUWE PRODUCTEN

We hebben behalve de bovenstaande producten nog veel meer producten die nieuw zijn. Zo verkopen we nu een hele mooie kaptafel, super praktische meegroeibedden, een leerzame babygym en nog veel meer! Bekijk onze nieuwe producten en laat je inspireren.