Het is alweer bijna pakjesavond en kerst staat ook voor de deur! Natuurlijk ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor je kindje om deze dagen perfect te laten verlopen. Om daarbij te helpen hebben we de beste kerst/sinterklaascadeaus voor kinderen geselecteerd. Ontdek ze hieronder...

 

Tip #1 Een tijdloos cadeau 

Uiteraard wil je niet alleen dat het cadeautje er leuk uit ziet, maar ook nog een beetje praktisch is en lang meegaat. Denk bijvoorbeeld aan een hobbelpaard voor op de slaapkamer van je kindje! Of wat dacht je van een poppenwagentje of wandelwagen?

Grote liefhebber van hout? Laat je verleiden door onze prachtige stoeltjes in de vorm van konijnenoortjes, geleverd samen met een bijpassende tafel. Leuk om aan te tekenen, ‘lezen’, blokken bouwen of kleien. Naast de konijnenset hebben we nog een aantal andere sets stoelen, ontdek ze hier.

Tip #2 Decoratieve cadeautjes

Mist er nog iets in de kinderkamer? Je kunt de kamer van je kindje opvrolijken met wat accessoires. Denk aan een wandplankje of schilderijtje. Of wat dacht je van een mooie deken? Je kunt er alle kanten mee op!

Boekenplank vliegtuig wit

 

Tip #3 praktische cadeaus

Wat is er mooier dan je kind een cadeau geven waar hij of zij écht iets aan heeft? Zeker wanneer het gaat om een baby’tje die nog niet echt beseft wat er gegeven wordt. Geef eens een aankleedkussen of boxkleed cadeau. Heel praktisch!

 

Tip #4 speelgoed

Sinterklaas of Kerst zijn toch wel de perfecte gelegenheden om speelgoed cadeau te doen. Ga voor degelijk speelgoed gemaakt van duurzaam hout. Het liefst wil je ook dat het speelgoed past bij je woonkamer. Daar heeft Petite Amélie over na gedacht! Ons houten speelgoed is gemaakt van zachte, naturel kleuren die passen in iedere huiskamer.

Houten speelgoed keuken

 

Speelgoed voor baby’s

Kies voor natuurlijke materialen met zachte vormen als het gaat om speelgoed voor baby’s. Een katoenen knuffel doet het altijd goed. Of een babymobile ter decoratie!

 

Speelgoed voor kinderen

Nog niet het geschikte cadeau voor jou kindje kunnen vinden? Goed nieuws: Petite Amélie heeft een nieuwe houten speelgoed collectie! Van een liefelijk kaptafeltje tot een stoere garage. Of een keukentje en koelkast voor de echte chef-koks onder ons! En als klap op de vuurpijl natuurlijk het hele coole, nieuwe poppenhuis. Je vindt ze hieronder!


Let wel altijd goed op de leeftijdsindicatie, voordat je speelgoed voor je kindje aanschaft.


Hopelijk waren de tips nuttig voor een heel gezellig kerstfeest of pakjesavond!


Houten poppenhuis incl. 19-delige meubelset | «La maison d'Amélie»

Normale prijs: 129,85

99,95

Houten speelgoedgarage | parkeergarage «Mon premier garage»

44,95

Houten mini speelgoedkeukentje met 8 accessoires | «Ma première cuisine»

39,95

Houten kaptafeltje / make-up tafeltje | «Ma première coiffeuse»

44,95

Houten mini speelgoed koelkast | «Mon premier frigo»

44,95

Houten Poppenwagen wit retro

39,95

4-delige set houten poppenhuis poppetjes «Ma Petite Famille»

12,95