Baby mobiel van Petite Amélie: Kies zelf een afleverdag!

Heel je leven staat op dit moment in het teken van de baby die je gaat krijgen. Je zoekt natuurlijk allerlei leuke spullen voor de inrichting van de babykamer en het babybed. Trendy accessoires, een baby mobiel of een babydeken maken het interieur super gezellig. Kijk voor babykamers en accessoires op de uitgebreide website van Petite Amélie en ontdek onze ruime collectie. Shop online de mooiste spullen die je in no time bij je thuis bezorgd krijgt. Dat kan al de volgende dag als je jouw mobiel baby voor 23:00 uur verzonden hebt. Bezorgen kan op elk gewenst moment van de week. 

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Knuffel beer 50cm Ted bruin lichtbruin van Petite Amélie

Baby knuffel - knuffel beer Ted lichtbruin | 50cm

Speciale prijs 8,48 Normale prijs 16,95
Knuffel leeuw 50 cm zwart bruin van Petite Amélie

Knuffel leeuw - Leeuw knuffel Leo zwart bruin | 50cm

16,95
Knuffel konijn 50cm XL bruin van Petite Amélie

Baby knuffel - knuffel konijn Lapi bruin | 50cm

16,95
Unicorn knuffel roze bruin Lara van Petite Amélie

Eenhoorn knuffel - Unicorn knuffel Lara bruin roze | 50cm

16,95
Baby mobile

Baby mobile van natuurlijke materialen | 60 x 20 cm | Grijstinten

Speciale prijs 12,48 Normale prijs 24,95
Steel grey wiegdeken 80x100

Gebreide organic katoenen wiegdeken 80 x 100 cm | Steel grey

Speciale prijs 14,98 Normale prijs 29,95
Taupe / grijs wiegdekentje 100 x 80 uit katoen met driehoekjes | Petite Amélie 1

Wiegdeken van biologisch katoen met driehoekjes | 80x100 cm

Speciale prijs 14,98 Normale prijs 29,95
Egel knuffel kussen grijs van Petite Amélie

Knuffel kussen uit gebreid katoen (GOTS) | Egeltje Grijs / wit

Speciale prijs 10,98 Normale prijs 21,95

Mobiel baby is bedoeld als decoratie, niet als speelgoed

Een baby mobiel is er in veel kleuren en uitvoeringen. Heel trendy is het om een baby mobiel van hout op te hangen. Houten accessoires geven een landelijke en rustieke sfeer in een babykamer. Zeker als deze gemaakt is, naast hout, van andere natuurlijke materialen zoals vilt en katoen. Superaantrekkelijk voor babyoogjes en goed voor rustige momenten. Uiteraard is een baby mobiel vooral bedoeld om naar te kijken, decoratie dus. Wees er zeker van dat het goed bevestigd is. Gebruik voor het bevestigen het juiste gereedschap en volg de instructies die bij de mobiel baby horen nauwkeurig op.

Zorg ervoor dat de box mobiel baby goed bevestigd is

Een baby mobiel box past prima boven een babybedje of een babywiegje. Maar ook de box is een goede plek om de mobiel voor baby op te hangen. Als je jouw baby uit z’n bedje haalt en in de babybox legt is dit toch vooral een moment dat je kleintje wakker ligt en dat is perfect om hem wat afleiding te geven. Een mobiel box baby staat ook nog eens heel vrolijk. Ook hier geldt: zorg ervoor dat het goed vast zit, je baby er niet bij kan en controleer ook regelmatig of de mobiel baby nog goed vast zit. Houd ook rekening met de groei en ontwikkeling van je kindje. Laat je niet verrassen door een baby die opeens in z’n bedje of in de box zit en de mobiel voor baby box dan wel kan beetpakken.

Stimuleer je kleintje met een opvallende baby mobiel

Door je baby de eerste maanden leuke en opvallende dingen te geven om naar te kijken stimuleer je al heel vroeg de kleine hersentjes van je spruit. Je ziet dat je baby kijkt, volgt en hele kleine bewegingen maakt met z’n ogen en hoofdje. Al heel wat activiteiten voor een pasgeboren baby! Met een baby mobiel biedt je een interessant object waar je kleintje zich lang mee kan vermaken. In de box of in het babybedje.

Geniet in de conceptstore Petite Amélie van snoezige knuffelkussens en originele baby mobiel

Vind je shoppen voor je baby op dit moment helemaal het einde? Kom dan kijken in de conceptstore van Petite Amélie. Hier kun je je helemaal laten gaan en genieten van babykamers en babykamer accessoires. Schattig baby mobiel, knuffel kussens, houten speelgoed en trendy kinderlampjes; ze passen allemaal in een gezellige en knusse babykamer. Laat ons je op ideeën brengen en leef je uit met onze originele babyspullen. Moe van al dat shoppen? Rust even uit, wij serveren je met plezier een vers kopje koffie en bestel de mooiste babyspullen in Bussum. De plek voor aanstaande mama’s en oma’s.