Inspiratie meisjeskamer

Inspiratie meisjeskamer

Zoek je inspiratie om een leuke, mooie meisjeskamer te creëren? Wij helpen je graag en geven graag kleur- en styling tips! En je kunt zelf ook aan de slag door je eigen meisjeskamer moodboard te maken met onze moodboard tool.
Voor de inrichting van een meisjeskamer bieden wij veel zachte, pastelkleuren aan die variëren tussen beige, wit, lichtroze evenals veel meubels met accenten van onbewerkt hout.

Welke meisjeskinderbed is geschikt?

Wij raden je aan een bedje uit te kiezen dat passend is voor de leeftijd van jouw kindje. Bij Petite Amélie hebben wij een collectie kinderbedden voor kinderen vanaf 2 jaar oud. De afmetingen van onze bedjes zijn 140x70cm en ze zijn er in neutrale kleuren waaronder wit of grijs of in naturel hout.

Decoratie voor de meisjeskamer

Als je de verf voor de muur en de meubeltjes hebt uitgezocht, dan hebben wij de allerleukste kamer decoratie voor meiden in huis om jouw meisjeskamer nog sfeervoller te maken. Heb je onze dekbedovertrekken al gezien in 120x150cm? We hebben diverse unieke en originele prints en ze zijn gemaakt van 100% organisch katoen, dat maakt ze lekker zacht en extra ademend. Daarnaast maakt een mooi kindervloerkleed een meisjeskamer ook af. Voor de echte Unicorn fans hebben wij zelfs een speciale collectie:

Speelgoed voor een kinderkamer voor een meisje

Een kinderkamer voor een meisje is eigenlijk niet compleet zonder een gezellig, speelhoekje! Ontdek onze houten speelgoed keuken La Parisienne, die dankzij de natuurlijke look perfect past bij de inrichting van elke meisjeskamer. En wil je helemaal in een roze stijl gaan, ontdek dan onze roze houten speelkeuken. Daarnaast is een meisjeskamer eigenlijk pas echt af met een leuk poppenhuis. Ons roze Champêtre poppenhuis biedt urenlang speelplezier en zeker met de 16-delige Retro poppenhuis meubelset. Daarnaast wordt de fantasie van jouw kleine meisje ook geprikkeld, want hoe leuk is het om elke dag weer een nieuw verhaal te bedenken dat je ook echt kunt uit voeren?

Een opgeruimde meisjeskamer

Het is ook fijn om de mooie kinderkamer voor jouw meisje een beetje opgeruimd te houden. Onze XL stoffen opbergmanden zijn daarvoor perfect, want ze niet alleen heel praktisch doordat je er veel speelgoed in kwijt kunt, ze staan ook nog eens heel gezellig! Wij hebben ze o.a. in prachtige zacht roze tinten waardoor het echt een mooie aanvulling is in de meisjeskamer!
meisjeskamer zachtroze van Petite Amélie

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar het eindresultaat, dus super leuk als je jouw foto’s kunt delen via #mypetiteamelie ! En wie weet delen wij jouw foto wel op Instagram of Facebook en inspireer je ook weer anderen.