Shopping Warranty

Kinderbox kopen: vóór 21.00 uur besteld = morgen in huis

Een kinderbox is superhandig! Het is een kindermeubel wat intensief gebruikt zal worden en gedurende een langere periode in je huiskamer zal staan. Voor kleinbehuisden en bijvoorbeeld opa's en oma's heeft Petite Amélie een inklapbare babybox ontwikkeld, die voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN12227:2010. Bekijk hier ons assortiment. Bestel je één van onze kinderboxen vóór 23.00 uur? Dan word je nieuwe box de volgende dag bezorgd.
 • Meegroeiledikant 140x70 van Petite Amélie

  Aanbieding

  Inklapbare Baby Box "Tigre" 102x76cm Naturel

  Reguliere prijs: 149,00

  99,00

 • Meegroeiledikant 140x70 van Petite Amélie

  Aanbieding

  Inklapbare Baby Box "zèbre" 102x76cm Wit

  Reguliere prijs: 149,00

  99,00

 • Speelkleed / Boxkleed « Petits Amis »

  Aanbieding

  Speelkleed / Boxkleed « Petits Amis »

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

 • Speelkleed / Boxkleed « Ferme »

  Aanbieding

  Speelkleed / Boxkleed « Ferme »

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

 • Boxkleed / Speelkleed « Candy »

  Aanbieding

  Boxkleed / Speelkleed « Candy »

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

 • Boxkleed / Speelkleed «Romantique»

  Aanbieding

  Boxkleed / Speelkleed «Romantique»

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

Veilige plek voor je kindje

Heb je je kind ook graag bij je in de buurt? Ook al is hij nog klein, een baby houdt van de geluiden in huis en de aanwezigheid van zijn ‘rondscharrelende’ familie. Vertrouwde geluiden die hij ook al hoorde toen hij nog bij je in je buik zat. Ideaal dus om een kinderbox in de huiskamer neer te zetten zodat je een oogje kan houden op je kleine spruit en ondertussen gewoon de dagelijkse dingen in huis kunt doen.

Zeker als je meerdere kinderen te verzorgen hebt, is het belangrijk je kind op een veilig plek neer te leggen of te zetten. Even de handen vrij en even je aandacht bij iets anders zonder dat je steeds moet opletten of je kindje gevaar loopt. Ook als je huisdieren hebt is een box de aangewezen plek om je kind in te zetten.

Naarmate een kindje ouder wordt, zal een box meer en meer een plekje worden waar hij gaat spelen. Er is ontzettend veel speelgoed verkrijgbaar dat bedoeld is voor deze plek. Zacht en veilig speelgoed waar je kind zich niet aan bezeert en waarin hij niet kan stikken.

Box op de groei

Het is ook echt zijn plekje; een rustig plekje in de babykamer waarin hij zichzelf even kan vermaken, een klein dutje kan doen en er geen prikkels zijn die hem onrustig maken. Een kinderbox koop je als het ware op de groei. Is de baby nog klein, dan staat de box in de hoogste stand. Dan kost het geen moeite je kind in en uit de box te tillen. Een jonge baby doet ook nog niet veel meer dan slapen en een beetje om zich heen kijken. Wordt de baby groter en sterker en begint het zich om te rollen, dan is het tijd de box een stand lager te zetten. Voor je het weet zit je kleintje op handen en knieën of trekt het zich op aan de spijlen. Als zitten en staan routine wordt, kun je de bodem het beste op de laagste stand zetten.

Geen strafplekje

Veel kinderen vinden het prima om een tijdje in de box te zitten. Een enkeling vindt het niet fijn, maar soms is het ook een kwestie van even doorzetten. Je moet nu eenmaal soms even wat dingen doen en die gaan sneller als je kind niet constant om je heen kruipt of op je arm zit. Het is een veilige plek en zeker geen strafplekje. Maar het is misschien ook niet de plek om je baby elke dag uren achtereen in te laten. Kijk gewoon hoe het zich ontwikkelt en pas je aan op de behoeften van je kind.

Lekker ongestoord spelen

Een kind hoeft zich ook niet te vervelen in de kinderbox. Bij een complete babykamer horen heel veel speeltjes die je kind niet alleen stimuleren en dingen laten ontdekken, maar die er ook voor zorgen dat hij een tijdje bezig is en de box ook gaat zien als een plek waar hij lekker ongestoord kan spelen. Zeker als er oudere kinderen in het gezin zijn. Een peuter kan niet altijd meespelen met de andere kinderen en je andere kinderen voelen zich misschien gefrustreerd door een kleiner broertje of zusje dat hun spel steeds verstoort. Prima om kinderen te leren samen te spelen, maar nu en dan is het nodig even alleen te zijn en te leren jezelf te vermaken met je eigen speelgoed.

Persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie

Als je een aantal kinderboxen in het echt wilt bekijken, dan kun je gerust langskomen bij onze concept store. Onder het genot van een kopje koffie kun je alle kinderboxen en andere onderdelen van een babykamer jongen of meisje bekijken. Onze medewerkers geven persoonlijk advies en geven tips over wat het beste is. Zo kunnen zij jou bijvoorbeeld alles vertellen over de richtlijnen voor het kopen van een baby dekbed. Kom eens langs!