Commode zwart van Petite Amélie, vandaag besteld = morgen in huis!

In de zoektocht naar de perfecte commode vind je vast allerlei verschillende kleuren. Een witte, roze of grijze bijvoorbeeld. Maar de zwarte commode wordt steeds populairder. Wil je ook graag een zwarte commode in de babykamer? Hieronder vind je onze zwarte commodes! Vandaag besteld = morgen in huis, mits op voorraad. Komt morgen niet uit? Kies dan zelf andere afleverdag.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Commode baby zwart hout design van Petite Amélie

Commode voor baby «Playwood» | Antracietgrijs

Speciale prijs 164,98 Normale prijs 329,95
Bladvergroter voor commode baby zwart hout van Petite Amélie

Bladvergroter voor commode «Playwood» | Antracietgrijs

Speciale prijs 24,98 Normale prijs 49,95
Baby box zwart hout 100x74 van Petite Amélie

Inklapbare Baby Box «Panthere» 100x75 | Zwart

139,95
Peuterbed 140x70 van hout voor een jongen of meisje in zwart met matras van Petite Amélie

Peuterbed «Plume» 140x70 Zwart incl. 10CM PEUTERMATRAS

Speciale prijs 239,95 Normale prijs 249,90
Peuterbed zwart 140x70 Plume van Petite Amélie

Peuterbed «Plume» 140x70 Zwart

179,95
Onderschuiflade zwart 140x70 peuterbed van Petite Amélie

Onderschuiflade voor peuterbed en meegroeibed 140x70 | Zwart

79,95

Zwarte commode of liever een andere kleur?

Met een zwarte commode zorg je ervoor dat de babykamer een stoere uitstraling heeft. Daarnaast is een zwarte commode makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen en daardoor een perfecte kleur voor in de babykamer. Vind je zwart een harde kleur? Zwart hoeft helemaal geen harde kleur te zijn, maar kan juist heel sfeervol worden gemaakt in de juiste combinaties. Combineer de zwarte commode bijvoorbeeld met houten of rieten accessoires om de kamer helemaal af te maken.

Commode zwart kopen, waar moet je op letten?

Het aanschaffen van een commode doe je natuurlijk niet zomaar, daar komt best het een en ander bij kijken. Bij het aanschaffen van een commode zwart kun je letten op de volgende aspecten:

  • Natuurlijk de zwarte kleur, past het bij de accessoires, andere meubels en behang/tapijt in de kamer? Wat heb je in gedachten voor de rest van de kamer? Maak bijvoorbeeld online moodboard met onze gratis moodboard tool.
  • Is er veel licht in de kamer? En waar komt dit licht vandaan? Op zwarte meubels zie je eventueel stof veel sneller dan op witte bijvoorbeeld. Daarom niet zo handig om de zwarte commode op een plek te zetten waar de zon veel licht schijnt.
  • Ook is het wellicht fijn om van tevoren na te gaan of de kamer door de commode niet te donker wordt. Combineer bijvoorbeeld met een lichte kleur op de meur of met houten accenten voor een lichtere look in de babykamer.
Daarnaast zijn er natuurlijk standaard aspecten waar je op kunt letten bij het kopen van een (zwarte) commode. Zoals:
  • Is de commode hoog genoeg? Staan wij er fijn achter? De hoogtes van commodes variëren vaak tussen de 90 en 105 cm.
  • Is er genoeg ruimte om nog wat spulletjes op kwijt te kunnen? Dit kun je vaak creëren met een bladvergroter. Een bladvergroter maakt het mogelijk om je kindje in de lengte te verschonen, waardoor je aan de zijkant van de commode veel meer ruimte hebt.
  • Wij bij Petite Amélie vinden het ook altijd erg prettig als je met je voeten onder de commode kunt staan. Dit is vooral ergonomisch erg fijn.
  • Hoe gaan de lades open? Is dit nog makkelijk te doen met een kindje op de arm?
  • En is er genoeg ruimte in de lades? Maar zijn ze niet te diep? Dat laatste in verband met veiligheid. Diepere lades kunnen de commode namelijk eerder laten kiepen.

Commode zwart: tijdloos en gaat lang mee!

Voor je het weet is jouw baby alweer te groot voor de commode. Wat zou het jammer zijn als je het meubel al weg moet doen! Op zoek naar een commode zwart? Dan is het zeker fijn om voor een zwarte commode te kiezen die nog jaren mee kan. Zwart is natuurlijk al een makkelijke kleur om in de toekomst te combineren met andere kleuren. Maar daarnaast kan het verwijderen van een eventuele bladvergroter ook wonderen doen voor ‘tijdloosheid’ van de commode. Vaak lijken onze commodes zonder bladvergroter gewoon op een ladekast. Leuk met een mooie spiegel erboven bijvoorbeeld!Daarnaast kiezen voor een houten, zwarte commode is ook ideaal. Houten meubels gaan namelijk lang mee en zijn erg degelijk door het stevige materiaal. Toch fijn wanneer je op een gegeven moment een kleine dreumes rond hebt lopen.

Kan ik de zwarte commode ergens in het echt bekijken?

Je bent van harte welkom in onze concept store in Bussum om onze meubels in het echt te bekijken. Let alleen wel op; wegens gebrek aan ruimte hebben wij niet alle meubels tentoongesteld staan. Op de productpagina van onze producten geven wij aan of de commode opgesteld staat in onze showroom. Dit voorkomt teleurstellingen na lang rijden bijvoorbeeld. Controleer dit dus altijd eerst even.

Wat is de ideale hoogte van een commode zwart?

Vaak ligt dit tussen de 90 en 105 cm. Wij van Petite Amélie vinden het daarnaast erg fijn als we met onze voeten onder de commode kunnen staan, dit is ergonomisch erg prettig.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zwarte commode?

Petite Amélie raad je aan om na te gaan of de zwarte kleur mooi past bij de rest van de meubels en accessoires. Daarnaast is de locatie van de commode ook erg belangrijk i.v.m. lichtinval en stof. En zorg verder dat de kamer niet te donker wordt door allemaal zwarte meubels donkere muren bijvoorbeeld.

Bijpassende meubels zwarte commode?

Ben je op zoek naar zwarte meubels voor in de baby of peuterkamer? Neem dan eens een kijkje op de website van Petite Amélie.