AANVULLENDE MAATREGELEN | CONCEPT STORE
Shopping Warranty

Boxmobiel als kraamcadeautje: Verzending binnen 24 uur!

Je wilt je baby graag iets bieden voor zijn ontwikkeling? Hang dan een leuk boxmobiel baby op in de box waar je kleintje aardig wat uurtjes in doorbrengt. Van natuurlijke materialen zoals een babybox hout en vilt in zachte kleuren roze of grijs. In de webshop van Petite Amélie vind je leuke babykamers en veel trendy accessoires zoals de mobiel baby box. Snel een cadeau nodig? Als je vanavond voor 23:00 uur je bestelling online plaatst, heb je morgen je cadeau in huis. Alleen nog even inpakken!

  • Baby box - Park Tigre van Petite Amélie

    Inklapbare Baby Box "Tigre" 100x74 | Naturel

    99,00
  • Witte, inklapbare baby box Tigre van Petite Amélie | Park voor baby's

    Inklapbare Baby Box "zèbre" 100x74 | Wit

    99,00

Leuk vermaak voor je baby: boxmobiel met draaiende vormpjes

Tuurlijk, je kleintje slaapt heel wat uurtjes overdag in zijn babybedje maar de meeste ouders kiezen ervoor om de baby ook in de box te leggen. Om te slapen maar ook om een beetje rond te kijken. Zo leuk om zelf naar je baby te kijken en als je je kleintje een plezier wilt doen dan hang je een mooie mobiel baby box op. Met grappige vormpjes die draaien voor de ogen van je kleintje. Alleen al hiermee vermaakt je kleintje zich urenlang. Ook als hij nog heel klein is. Volop keuze in dit soort accessoires maar welke is het beste?

Gekleurd boxmobiel? Baby ziet pas kleur met drie maanden.

Je keuze is een kwestie van smaak en voorkeuren. Wil je een duurzaam product, is er een bepaald thema dat je graag wilt gebruiken of is er een leuk boxmobiel baby in een bepaalde kleur die je graag in de box wilt ophangen? Beetje trendy is het nu om duurzame en houten babyaccessoires aan te schaffen. Bedenk dat het voor de baby niet uitmaakt of een boxmobiel geel, groen of zachtgrijs is; hij of zij kijkt naar de bewegende onderdelen. Je baby ziet pas met een maand of drie kleuren.

Houd veiligheid boxmobiel in het oog

Als je een mobiel in de baby box gaat ophangen, let er dan op dat het bevestigingsmateriaal stevig en deugdelijk is. Lees de aanwijzingen voor het ophangen of bevestigen nauwkeurig door en respecteer de adviezen die erin staan. Dat betekent dat je de boxmobiel hout hoog genoeg moet ophangen, zodat je baby er niet bij kan. Verzeker je ervan dat de baby mobiel, box - of commodeproof is. Dus met de juiste bevestigingsmaterialen. Check ook regelmatig of de boxmobiel baby nog vast zit en niet door bewegingen wat los is gaan zitten. Stem de hoogte ook altijd af met de ontwikkeling van je kindje; gaat je kindje rollen of zitten, pas de hoogte aan of verwijder de boxmobiel baby tijdig.

Conceptstore Petite Amélie heeft alles voor aankleding box, ook boxmobiel en boxkleed

In de conceptstore van Petite Amélie in Bussum vind je alles wat je nodig hebt voor de inrichting van de babykamer. Kindermeubels en accessoires waarmee je van de kinderkamer een prachtig, veilig plaatsje maakt. Ook voor een babybox kun je hier terecht. We geven je graag tips en advies voor de aankleding van de babybox; bestel bij ons een mooi boxkleed of een boxmobiel die je meteen mee naar huis kunt nemen. Kom shoppen in Bussum: heerlijk om ideeën op te doen en te genieten van de laatste babytrends.