LAAT JE INSPIREREN | ONTDEK ONZE SPECIAL OFFERS
Shopping Warranty

Peuterbed wit voor een sfeervolle kinderkamer: Kies zelf een afleverdag!

Ontdek hoe sfeervol en trendy een peuterbed wit kan zijn. Voor een kinderkamer is dit nog altijd de meest gekozen kleur. Uiteraard wil je een peuterbed wit van stevig materiaal, maar de kleur en het model geven vaak meteen vorm aan een landelijke sfeer in de peuterkamer. Neem de tijd om de uitgebreide collectie van Petite Amélie te bekijken. Alles wat je hier bestelt, mag je een dag later op je stoep verwachten. Vandaag voor 21:00 uur besteld, is morgen in ontvangst nemen. 

 • Peuterbed Colombe wit 140x70 hout van Petite Amélie

  PEUTERBED «COLOMBE» 140X70 WIT

  179,00
 • Peuterbed wit 140x70 Plume hout van Petite Amélie

  Peuterbed «Plume» 140x70 Wit

  139,00
 • Kinderbed met matras 140x70 Plume wit hout van Petite Amélie

  Aanbieding

  Peuterbed «Plume» 140x70 Wit inclusief 10CM PREMIUM MATRAS

  Reguliere prijs: 208,00

  189,00

 • Peuterbed 140x70 wit Vivien hout van Petite Amélie

  Aanbieding

  Peuterbed Vivien 140 x 70, 2-6 jaar inclusief 10cm comfort matras

  Reguliere prijs: 208,00

  189,00

 • Peuterbed Vivien van Petite Amélie, afgebeeld met bijhorende onderschuiflade

  Peuterbed Vivien 140 x 70, 2-6 jaar

  139,00
 • Onderschuiflade voor peuterbed 140x70 wit hout van Petite Amélie

  Onderschuiflade voor Meegroei- en Peuterbed 140x70 wit

  69,00
 • Juniorbed "Nuit" wit 160x70 van Petite Amélie | 2-9 jaar

  Juniorbed «Nuit» | Wit 160x70

  169,00
 • Onderschuiflade uit massief hout op wieltjes voor Juniorbed Nuit Wit 160x70

  Onderschuiflade op wieltjes voor Juniorbed «Nuit» 160 x 70 | Wit

  79,00
 • Huisjesbed kinderslaapkamer wit | Petite Amélie

  Aanbieding

  Huisjesbed «Maison» | Wit 160x80 | INCLUSIEF 15 CM MATRAS

  Normale prijs: 338,00

  Special Price 299,00

Wit peuterbed uitzoeken is reuze spannend!

Voor je gevoel had je gisteren nog een baby in je armen en nu moet je op zoek naar een mooi peuterbed wit. Meteen een goede aanleiding om de kinderkamer een beetje een andere inrichting te geven omdat je peuter nu eenmaal geen baby meer is. Een beetje spannend is het allemaal wel. Zowel voor jullie als ouders, als voor je kleintje dat enorm veel zin heeft in een ander bed. Een peuterbed in wit kan worden geleverd met een zijhekje waardoor je kind midden in de nacht niet uit zijn bed valt. Lekker veilig voor je kind en een stuk rustiger voor jou!

Peuterbed wit is bruikbaar van drie tot ongeveer negen jaar

De maat van een peuterbed hoogglans wit of in wit mat is 160 x 70 centimeter. Vanaf een jaar of drie is een peuterbed meisje of peuterbed jongen prima voor je kleine spruit en met een beetje geluk kan hij of zij er tot zijn 9e verjaardag in blijven slapen. Uiteraard moet je ook het beddengoed veranderen als je een peuterbed wit gaat kopen. De kleine babydekens passen niet meer en misschien vind je kind die ook helemaal niet meer zo mooi. Een groter bed vraagt om nieuwe dekbedhoezen en andere hoeslakens. Ook weer een leuk in het oog springend element om de peuterkamer een ander gezicht te geven.

Royale onderschuiflade voor een peuterbed wit hoogglans

Waarschijnlijk verdwijnt de commode gelijktijdig met het babyledikantje als je het peuterbed wit hoogglans in de kamer zet. Je peuter is (bijna) zindelijk en de commode is niet meer nodig. Bestel dan bij een wit peuterbed een mooie, ruime onderlade. Deze lade, die de hele lengte van het peuterbed in beslag neemt, biedt heel veel opbergruimte voor jou en je kleintje. Misschien passen hier wel heel veel knuffels in of kun je met mandjes of opbergdozen wat speelgoed ordenen. Ook kun je een klein hoekje in de onderschuiflade van het peuterbed, wit of in een andere kleur, reserveren voor wat verzorgingsproducten die je uit de commode hebt gehaald.

Kom naar conceptstore Petite Amélie voor aankoop wit peuterbed

Wil je er zeker van zijn dat een wit peuterbed een aankoop is waar je nog heel lang mee kunt doen? En wil je ook je kleine gup laten meebeslissen? Kom dan een bezoekje brengen aan de conceptstore van Petite Amélie. In Bussum, langs de A1, op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Parkeerstress? Niet nodig! Bij ons is altijd voldoende plek om te parkeren. Ontdek onze ruime collectie kinderkamers, kinderbedden, witte peuterbedden en alle trendy accessoires die daarbij horen. Kom met de hele familie shoppen in Bussum en wij zorgen voor koffie en ranja!