Wandlamp kinderkamer: om de kamer helemaal af te maken!

Een wandlampje maakt de kinderkamer af en sfeervol. Maak snel je keuze uit verschillende wandlampjes voor in de kinderkamer. Als je vandaag voor 23:00 uur besteld, kun je ‘m morgen al in huis hebben, mits voorradig. 

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Wandlamp LED kinderkamer ballon goud | Petite Amelie

Kinderkamer wandlamp - led | Ballon

24,95
wandlamp kinderkamer sterren lamp | Petite Amélie

Wandlamp kinderkamer - led | Ster

24,95
led lamp maan kinderkamer | Petite Amélie

Wandlamp kinderkamer - led | Maan

24,95
wandlamp kinderkamer wolk goud | Petite Amélie

Kinderkamer wandlamp - led | Wolk

24,95
Wandlamp kinderkamer petite goud | Petite Amelie

Kinderkamer wandlamp - led | Petite

Speciale prijs 17,47 Normale prijs 24,95
Led lamp raket kinderkamer | Petite Amelie

Wandlamp kinderkamer - led | Raket

24,95
Wandlamp kinderkamer regenboog lamp | Petite Amelie

Wandlamp kinderkamer - led | Regenboog

24,95
Wandrek hout naturel met witte afwerking van Petite Amélie

Wandrek naturel hout «Retro»

29,95

Wandlamp babykamer voor extra sfeer

Druk bezig met het inrichten van de babykamer? Vergeet dan ook zeker geen wandlamp uit te zoeken. Een wandlamp geeft vaak zacht en sfeervol licht in de babykamer, waardoor het de babykamer vaak helemaal af maakt en net wat extra’s geeft. Geen zorgen: het zachte licht zorgt er niet voor dat je kindje wakker zal worden. En als hij of zij wel wakker wordt, zal het eerder geruststellend werken, mede door de kleine lampjes.

Extra decoratie in de kamer met een wandlamp babykamer

Naast de dat een wandlamp in de kinderkamer voor extra sfeer zorgt, is dit natuurlijk ook een perfect decoratie item voor in het kamertje van je kind. De speelse vormen van een Maan, Ster en Wolk o.a. voegen net even wat extra's toe in de kamer: meer dan een gewone lamp! Dit maakt dat de lampjes ook prima als eye catcher door kunnen. Wat ook leuk is: meerdere lampjes met elkaar combineren. Bijvoorbeeld de maan en sterren, zodat het net lijkt of je kindje zo het heelal in kijkt. Je kunt de lampjes prima speels naast elkaar hangen. Vastzetten kun je doen met wat spijkertjes aan de wand. Zorg echter wel altijd dat de lampjes goed vast hangen en het liefst buiten bereik van je kindje(s). Dit geldt ook voor het snoer natuurlijk. Neem verder ook vooral een kijkje bij onze andere kinderkamer accessoires, om de helemaal naar jouw wens af te maken.

Een veilig gevoel met een wandlamp in de kinderkamer

Het zachte licht in de kamer kan je kindje een veilig en vertrouwd gevoel geven. Daarnaast zorgt een wandlamp voor een fijne sfeer in de kamer, zonder heel fel licht te schijnen. Een beetje vergelijken met een nachtlampje. Ook ideaal om nog een verhaaltje bij voor te lezen.

Wandlamp kinderkamer kopen: tips van Petite Amélie

Het kiezen van een kinderkamer wandlamp kan enorm bepalend zijn voor de sfeer in de kamer. Ook door de dag heen, maken ze door hun gezellige vormen de kamer helemaal af. Wij geven je graag wat tips voor het uitkiezen van het ideale wandlampje voor in de babykamer:

- Gebruik kabelclips voor het op zijn plaats brengen van het snoer. Houd ook eventueel rekening met de lengte van het snoer en de plek waar je de wandlamp in de kinderkamer wil bevestigen.

- Kies voor een wandlampje die makkelijk aan de muur bevestigd kan worden.

- En eentje die een aan- en uitschakelaar heeft, om batterijen of stroom te besparen.

- Kies voor LED verlichting, dat is het meest milieuvriendelijk.

- Kies voor een lampje met een herkenbare vorm voor je kind, bijvoorbeeld een maan, wolk of ster. Zo leert je kindje deze voren makkelijk kennen!

- Hang het lampje zoveel mogelijk buiten bereik van je kind(eren).

- Combineer meerdere lampjes met elkaar voor een speels effect!

- Lampje op batterijen? Zorg dan dat je altijd een extra setje in huis hebt.

Wandlamp babykamer van Petite Amélie

De wandlampen van Petite Amélie fungeren als leuke, sfeervolle decoratie. Een bijkomend voordeel is dat het het aantal stopcontacten in de babykamer niet uitmaakt. Petite Amélie heeft namelijk ook wandlampen die werken op batterijen (2 stuks, AA). Wel raden we je aan altijd een extra setje in huis te hebben, voor het geval de batterijen ineens leeg zijn. Onze wandlampen voor kinderkamer bestaan uit leuke, herkenbare vormen die de fantasie prikkelen. Bijvoorbeeld een maan, wolk en ster. Als het lampje niet aanstaat, wordt de kamer alsnog versiert met het mooie gouden materiaal waarvan het lampje gemaakt is. Je kind kan er vast uren naar kijken!

Onze concept store

Wil je de lampjes voor aanschaf eerst in actie zien? Dat kan in onze showroom in Bussum, waar je van harte welkom bent om de lampjes te bekijken. We zijn je er graag van dienst met advies, kinderkamer inspiratie of gewoon een kopje koffie. Wij kunnen je bijvoorbeeld ook alles vertellen over een peuterbed, kindermeubels, of wanddecoratie.

Hoe bevestig je een wandlamp kinderkamer?

De wandlampjes van Petite Amélie kun je vastzetten met wat spijkertjes aan de wand. Zorg wel altijd dat het wandlampje goed vastzit en buiten bereik van kinderhandjes hangt.

Een wandlamp babykamer met batterijen of op stroom?

De keuze is geheel aan jou! Petite Amélie heeft gekozen voor wandlampjes voornamelijk op batterijen, zodat je geen stopcontact 'verspilt'. Ook kan een lampje op batterijen met een makkelijk schuifknopje aan en uit worden gedaan, ook door je kindje zelf.

Waarom kiezen voor LED lampjes bij een wandlamp voor in de kinderkamer?

Een LED lampje is doorgaans duurzamer en dus milieuvriendelijker. Daarnaast geeft een LED lampje sfeervol licht in de babykamer.