Kinderkussen kopen voor een ontspannen sfeer op de kinderkamer

Zin om de tiener- of kinderkamer met een mooi kinderkussen gezellig te maken? Een lekker zacht kussen voor je kind waar het lekker in wegzakt als het echt aan een dutje toe is…… Petite Amélie heeft alles in huis voor een kinderkamer. Praktische kinderbedden, stijlvolle baby-, peuter- en tienerkamers en veel opvallende accessoires.In principe kun je alle kinderkussens, mits voor 23:00 uur besteld, al de volgende dag in huis hebben. Komt je dit niet uit? Geef dan zelf aan welke dag je de bestelling graag wilt ontvangen!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Egel knuffel kussen grijs van Petite Amélie

Knuffel kussen uit gebreid katoen (GOTS) | Egeltje Grijs / wit

Speciale prijs 10,98 Normale prijs 21,95
Knuffel beer 50cm  Ted bruin lichtbruin van Petite Amélie

Baby knuffel - knuffel beer Ted lichtbruin | 50cm

Speciale prijs 8,48 Normale prijs 16,95
Knuffel leeuw 50 cm zwart bruin van Petite Amélie

Knuffel leeuw - Leeuw knuffel Leo zwart bruin | 50cm

16,95
Knuffel konijn 50cm XL bruin van Petite Amélie

Baby knuffel - knuffel konijn Lapi bruin | 50cm

16,95
Unicorn knuffel roze bruin Lara van Petite Amélie

Eenhoorn knuffel - Unicorn knuffel Lara bruin roze | 50cm

16,95
Dekbed voor een peuterbed 120x150 | Petite Amélie

All-round anti-allergisch Peuterdekbed 150x120cm

34,95
Kinder kussen Ivory donker blauw van Petite Amélie

Sierkussen kinderkamer met pom-pons 35x25cm | Blauw en Okergeel

14,95
Mooi vol peuterdekbed met kussen in de maat 150x120 | Geschikt voor 140x70 Peuterbedden | Petite Amélie

Anti-allergisch peuterdekbed 150x120 met kussen

49,95

Berber sprei en kussen om bij weg te dromen

Een kinderkamer moet een gezellige en warme sfeer uitademen. Leuke accessoires maken de sfeer en de beleving compleet. Naast slapen zal je kindje ook veel spelen op z’n kamertje. Lekker stoeien, spelen en ontdekken. Iets wat heel veel energie kost naast groeien! En daar word je soms opeens héél moe van. Zo moe dat je heel even een kussen onder je hoofd wilt schuiven en onder een zacht sprei wil liggen. Vooral die zachte en handgeweven Berber kindersprei waar je helemaal onder past en waar je zómaar onder weg droomt….

Kindertafel, stoeltjes en kussens voor de theevisite

Alweer theevisite uitgenodigd op het kinderkamertje van je kind? Zeker als het weer buiten wat minder is, wordt er heel wat afgespeeld in de kinderkamer. De kindertafel met stoeltjes staan al klaar en op de grond liggen gezellige kussens om alle kinderen een plekje te geven voor een echte ‘high tea’. Vriendjes en vriendinnetjes zitten gezamenlijk aan de tafel en fantaseren er lustig op los. De thee is op en het spel neemt zomaar een andere wending. De mooie kinderkussens zijn nu opeens in gebruik om er allerlei acrobatische oefeningen mee te doen. Koprollen, springen en dan weer even uitrusten met je favoriete knuffel.

Opvallende kussens op het dekbedovertrek

Het vrolijke dekbedovertrek voor je kind is prachtig maar je hebt het idee dat er toch nog iets meer sfeer en comfort nodig is. Gezellige en warme kussens in de kinderkamer zijn opvallende accessoires op het kinderbed. Kies kussens met kleuren die goed passen bij de rest van de inrichting en het beddengoed. Ook het materiaal van het kinderkussen is belangrijk: niemand houdt ervan zijn hoofd op ruwe textiel te leggen. Kies voor zacht en goed uitwasbaar materiaal. De meeste kinder- en tienerbedden staan vol met knuffels maar een paar stijlvolle kussens kunnen er vaak nog wel bij. Lekker als je kind een boekje op z’n bed aan het lezen is, of een spelletje doet en graag een beetje steun wil onder zijn armen.

Kinderkussen kopen voor de kinderkamer? Kom kijken in conceptstore Petite Amélie

Wat je mag verwachten? Een kinderkamer paradijs in Bussum met de mooiste tienerkamermeubels zoals hoogslapers en stapelbedden! In onze conceptstore kun je inspiratie opdoen en op je gemak onze accessoires en kindermeubels bekijken en beleven. Maak er een gezellig dagje van met vriendinnen of je (schoon)moeder en neem de tijd om leuke en grappige spulletjes voor de kinderkamer uit te zoeken. Ook leuk voor kraamcadeaus. Plan een dagje in Bussum: de koffie staat bij ons altijd klaar!