Houten halfhoogslaper van Petite Amélie: Kies zelf een aflevermoment!

Je zoekt ruimteoplossingen voor het kinderkamertje van je peuter of kleuter? Een halfhoogslaper hout is de perfecte oplossing voor veel slaapkamers. Spannend slapen op hoogte en meteen een flink stuk ruimte creëren. Een ideale combinatie volgens veel ouders. Kijk in onze webshop en laat je meevoeren door onze ruimtebespaarders zoals een houten halfhoogslaper. Iets gevonden? Bestel dan vandaag nog voor 21:00 uur en onze efficiënte bezorgdienst houdt je van uur tot uur op de hoogte van de bezorging. Morgen, of op een dag die jou het beste uitkomt.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

Speciale prijs 239,96 Normale prijs 299,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

Speciale prijs 539,96 Normale prijs 599,95

Opbergen is simpel

Een houten halfhoogslaper is ideaal als je graag wat speelruimte voor je kind overhoudt. Onder het bed kun je allerlei opbergoplossingen aanbrengen of je reserveert deze ruimte voor je kind om met zijn speelgoed te spelen. Monteer aan de muurkant boekenplanken waar je boeken of ander speelgoed kunt neerzetten. Leg een zacht speelkleed onder de halfhoogslaper en het is meteen duidelijk dat je kind zich uitgenodigd voelt om hier knus te spelen en ‘boekjes te lezen’.

Halfhoogslaper hout is veilig door hoge bedrand

Als je besluit een houten halfhoogslaper aan te schaffen, informeer dan ook naar de kwaliteit en veiligheid van dit bed. In principe is een halfhoogslaper hout geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Uiteraard is een houten halfhoogslaper voorzien van veiligheidselementen die ervoor zorgen dat je dreumes niet uit bed kan vallen. Hoge, stevige randen en een robuuste constructie horen daarbij. Check welk matras er bij een halfhoogslaper van hout past. Een te dik matras ondermijnt de veiligheid van een bedrand. Check het bed op scherpe onderdelen of randen.

Conceptstore Petite Amélie laat vele voordelen van halfhoogslaper hout graag zien

Geen idee waar je moet beginnen om het hele plaatje van een kinderkamer te zien? Kom dan gezellig shoppen en verkennen in onze conceptstore. De conceptstore van Petite Amélie in Bussum heeft een keur aan opstellingen te bieden die je zeker op goede ideeën brengt. Bekijk en ervaar het ruimtelijk effect van een halfhoogslaper hout en laat je inspireren door onze accessoires en kinderkamermeubels. Bekijk daarnaast ook onze hoogslapers en stapelbedden. Parkeren is geen enkel probleem in Bussum; volop ruimte in de nabijgelegen parkeergarage. Al iemand op het oog om mee te nemen voor een middagje shoppen? Neem haar of hem mee en wij trakteren jullie op een kopje verse koffie.