Houten speelgoed koelkast van Petite Amélie: Kies zelf afleverdag!

Veel te leuk; spelen met zo’n retro houten speelgoed koelkast! Compleet met accessoires en grappige meegeleverde namaakspullen natuurlijk. Bij Petite Amélie kun je slagen voor een bijzondere speelgoed koelkast hout. En voor heel veel andere leuke kinderkamerspullen; klaar om ergens in Nederland een plekje te krijgen. Heb je iets gevonden waar je blij van wordt? Bestel via onze website! Geef aan wanneer je wil dat de bezorger bij jou aan de deur staat en maak de order compleet.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Houten poppenhuis van Petite Amélie

Houten poppenhuis «CHAMPÊTRE ROSE» (EXCL. ACCESSOIRES)

79,95
Houten set van groente en fruit

Houten set met groente en fruit (incl. snijplank en mes)

19,95
Houten set met ijsjes

Houten set met ijsjes (incl. houder)

16,95
12-delige speelgoed ijskraam voor kinderen in pastelkleuren | Made by a Mum | Petite Amélie

13-delige speelgoed ijskraam uit hout in pastel kleuren

29,95
Popenwagen uit naturel hout van Petite Amélie | "La Parisienne"

Houten Poppenwagen | Naturel | La Parisienne

39,95
poppenhuis lyonaise

GROOT HOUTEN POPPENHUIS | INCL. POPPENMEUBELS | «LA LYONAISE» | 80CM

99,95
Mini keuken om te spelen

Houten speelgoedkeukentje met 8 accessoires | «Ma première cuisine»

39,95
Houten kaptafeltje mini van Petite Amélie

Houten kaptafeltje / make-up tafeltje | «Ma première coiffeuse»

39,95
Houten garage speelgoed van Petite Amélie

Houten speelgoedgarage | parkeergarage «Mon premier garage»

44,95
Poppenwagen wit hout van Petite Amélie

Houten Poppenwagen wit retro

39,95
Houten poppenhuis poppetjes 'Ma Petite Famille' van Petite Amélie | Poppenhuis poppetjes uit massief hout

4-delige set houten poppenhuis poppetjes «Ma Petite Famille»

14,95
Poppenhuis van hout in wit en zwart van Petite Amélie

XL Houten poppenhuis incl. 19-delige meubelset | «La maison d'Amélie»

99,95

Eitjes, een pak melk en ijsjes vinden een plekje in de houten speelgoed koelkast

Met een keukentje spelen is al heel leuk maar wat als je kind een hele koelkast bij dat keukentje heeft? Nog meer speelplezier en eindeloos veel fantasie wordt losgelaten op dit mooie stukje speelgoed. Zeker als daar ook nog eens heel veel grappige accessoires bij zitten die allemaal een plekje kunnen vinden in de speelgoedkast van hout. Eitjes van hout, een pak melk en ijsjes. Die horen dan uiteraard in het onderste vriesgedeelte van de speelgoed ijskast. Voor je kind is dit het einde, alles is gekopieerd van de grote mensen keuken en dat is heel interessant voor kleintjes vanaf een jaar of 3.

Gezellig meekoken in de keuken met speelgoed koelkast hout

Zo’n houten speelgoedkoel kast is een superleuk cadeau. Iets speciaals om aan je kind of kleinkind te geven. Lekker traditioneel, gemaakt van naturel hout en zeer robuust voor stevige peuter- en kleuterknuistjes. Voor iedereen die liever kiest voor natuurlijke materialen in plaats van plastic. Houten speelgoed is duurzaam en een verantwoord cadeau dus! De houten koelkast kan op de kinderkamer komen te staan maar leuker is het misschien om deze gewoon beneden, in de woonkamer of de keuken te zetten. Als een van de ouders aan het koken is kan je kleine lekker meedoen en kun je ondertussen gezellig babbelen over alles wat er allemaal in de houten koelkast staat.

Kant-en-klaar houten koelkast

Het houten speelgoed van Petite Amélie wordt kant-en-klaar geleverd. Behalve het speelgoed koelkast hout uit de doos halen hoef je niks meer te doen. Klaar om mee te spelen dus. In de houten speelgoed kast zit een vriesgedeelte, daar horen vanzelfsprekend de ijsjes in, en het bovenste gedeelte is de koelkast waar je in het deurtje de eieren en de flessen kunt neerzetten, net als in een echte houten koelkast. De miniatuur houten speelgoed koelkast hout is gemaakt van FSC Europees hout en daarom bijzonder robuust.

Houten speelgoed koelkast cadeau geven? Kom kijken in de conceptstore van Petite Amélie

Zin om een dagje of middag te shoppen voor leuke kinderkamers of speelgoed hout zoals een houten speelgoed koelkast of een kaptafel kind hout? Kom dan naar Bussum en geniet van prachtige artikelen in de conceptstore van Petite Amélie, die in het echt nog véél mooier zijn dan op onze website. Hier zie je ook een houten kaptafel, houten poppenwagen en een houten poppenhuis. Prachtig houten speelgoed dat met een vette knipoog naar de jaren 50-60 weer helemaal trendy is. Twijfel je over het doen van een bestelling? Vraag advies aan onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg!