Sneak preview

Sneak preview

Fly me to the moon and back! Ja, daar kan je straks over dromen met de nieuwe boekenplanken van Petite Amélie. In de vorm van een vliegtuigje. Wie droomt daar nu niet bij weg? Alle mooie kijk- en voorleesboekjes vinden op dit massief houten boekenplankje een plekje.

Uiteraard is er plaats genoeg voor alle boeken waaruit jouw kleine spruit graag wordt voorgelezen. ..Of plaatjes kijkt. De vliegtuigboekenplank is bijna verkrijgbaar in het wit, rood, geel, mint en in naturel houtkleur. Dus er zit vast een kleur bij die goed past bij de kleuren van de babykamer. Mooie basic kleuren, degelijk ontwerp van robuust Europees hout en met een vrolijk design. De maat van de plankjes is 90 x 22cm, dus je kunt er flink wat boekjes of andere spulletjes op kwijt.

Samen boeken lezen en plaatjes kijken Kun je ‘m al bestellen? Nou…bijna! Het boekenplankje zal beschikbaar zijn vanaf begin november. Dus een superleuk cadeautje voor Sint of de Kerstman. Of gewoon omdat je ‘m leuk vindt en bezig bent de mooiste babykamer van Nederland in te richten. En leuke voorleesboeken horen nu eenmaal in een kinderkamer. Boeken om uit voor te lezen of om samen door te bladeren en plaatjes te kijken. Een van de leukste en dankbaarste taken van ouders; voorlezen en met je kind kijken, lezen en hem dingen vertellen of uitleggen. Gezellig op schoot of in bed, voor het slapen gaan. Bijzondere momenten waar je kind naar uitkijkt en eindeloos van kan genieten!

Handgemaakte vliegtuig-boekenplank

De boekenplank is gemaakt van degelijk materiaal en komt uit hetzelfde atelier als de konijnenstoeltje en –tafeltjes van Petite Amélie. Allemaal met evenveel liefde en vakmanschap gemaakt. De handgemaakte vliegtuig boekenplank is verkrijgbaar vanaf € 99,- voor de ongelakt versie. De geschilderde plankjes zullen € 109,- gaan kosten.

Een bijzonder cadeau voor aanstaande ouders of voor je kindje dat dól is op ‘boekjes kijken’. Vlieg je met me mee naar de regenboog?