Verlanglijstje voor Kerst of Sinterklaas

Verlanglijstje voor Kerst of Sinterklaas

De Sinterklaas en Kerst komen langzaam dichterbij. Het makkelijkste is om je cadeaus maar alvast in huis te hebben, om last minute aankopen te vermijden. Heeft jouw kind al een verlanglijstje? Of geef jij liever de voorkeur aan houten speelgoed i.p.v. plastic? Petite Amélie heeft een groot assortiment aan houten speelgoed en accessoires voor je ontwikkeld. Bedank de Sint en Kerstman maar alvast!

Cadeau ideeën Sinterklaas voor meisjes

Of cadeau ideeën Kerst voor meisjes. Net wat je viert natuurlijk.
Kijkt jouw kleine meisje al uit naar de komst van Sinterklaas of de Kerstman? De tijd vliegt voorbij en je hebt nog geen idee wat te kopen als kerstcadeau of sintercadeau. We hebben de perfecte lijst met cadeaus voor je meisje voor samengesteld.
Houten speelgoed en trendy accessoires, met zachte kleuren en natuurlijke materialen.
Van het zwart-witte houten poppenhuis of het roze poppenhuis tot aan de roze kinderkeuken en al het keukengerei om lekker mee te koken. Petite Amélie vervult met liefde alle wensen van je dochter!


Sinterklaascadeau voor jongens

Of een kerstcadeau voor jongens, maar net wat je viert. Het nadert allebei snel. Hoog tijd dus om cadeaus voor je zoontje te kopen. We hebben een lijst van schattig houten speelgoed voor jongens samengesteld.
Een werkbank voor de klusjesman of gewoon een doe-het-zelfkrat en wat dacht je van de houten garage om al zijn autootjes in te laten rijden? Vergeet ons prachtige kindertheater niet voor urenlang vermaak!


Cadeau-Ideeën voor kookliefhebbers

Heb jij een kind dat graag lekker kookt, je na doet en urenlang met keukenspeelgoed kan spelen? Bij Petite Amélie zijn we ook fijnproevers en hebben we een reeks houten keuken speelgoed ontwikkeld. Te vinden op onze website of in onze winkel: kinderkeukens, houten- groente en fruit set en een houten ijsset.


Cadeau voor 1- jarige

Alleen omdat een baby nog niet in staat is om een verlanglijstje te maken, wil dat nog niet zeggen dat hij/zij er geen heeft! Waarom geeft je je baby geen onvergetelijke herinneringen aan zijn eerste kerst of sinterklaas? Met houten speelgoed van hoge kwaliteit dat is aangepast aan deze leeftijd. Bij Petite Amélie denken we ook aan de allerkleinsten en presenteren we onze ideeën van speelgoed voor baby's vanaf 1 jaar.


Ontdek onze gehele speelgoedcollectie HIER.