Petite Amélie Parijs is open!

Petite Amélie Parijs is open!

Een tweede concept store.. Na een lange zoektocht naar het perfecte pand, hebben we dan toch eìndelijk onze stek gevonden. Eindelijk kunnen we van start om onze lang gekoesterde droom te verwezenlijken: een tweede concept store, en wel in Parijs!


Behind the scenes

Heel wat weken is er keihard geklust in het pand, met een prachtig resultaat.
De hoge, lichte ruimte met houten dwarsbalken past perfect bij de beoogde stijl van Petite Amélie.
Achter de schermen is er op kantoor nog harder gewerkt om de webshop voor onze Franse klanten helemaal up to date te krijgen, alle producten zijn nu ook daar verkrijgbaar.
En natuurlijk mogen we het logistieke systeem niet vergeten..super belangrijk voor een webshop! Ook dit is succesvol op de rit gezet, zodat door heel Frankrijk (dus ook in de bergen en op de eilanden) onze producten tot achter de voordeur geleverd kunnen worden.

In het pand zelf hebben we in een mum van tijd een kassa met toonbank, coffee corner en werkgedeelte weten te realiseren. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het maken van een mooie indeling voor onze baby- en kinderkamers.
Toen de wanden eenmaal verdeeld waren en de meubels in elkaar waren gezet, zijn we net zolang gaan tillen en schuiven tot we tevreden waren. De basis lay-out van de winkel was eindelijk af!

Concept-Store-Petite-Amelie-Parijs-1
Stylen en inspireren

Toen kwam de volgende stap: het stylen van alle kamers. Heel wat matrassen, hoeslakens, dekbedden, mandjes, kussens en allerhande accessoires zijn de revue gepasseerd. Alles heeft uiteindelijk een mooi plekje gevonden in de Concept Store. Een prachtig geheel, waar we apetrots op zijn. Dat was voor ons de kers op de taart: een mooie, inspirerende sfeer creëeren waar zowel ouders als kind(eren) zich fijn en veilig bij voelen. En dat is per slot van rekening toch waar het om gaat.

Concept-Store-Petite-Amelie-Parijs-2
Concept-Store-Petite-Amelie-Parijs-3
Zaterdag 16 juni 2018: Opening van de Concept Store in Parijs

Op zaterdag 16 juni aanstaande zullen officieel de deuren van het tweede pand van Petite Amélie feestelijk geopend worden. Kom gezellig langs, mocht je in de buurt zijn.

Aan de Avenue du Général Leclerc in La Garenne-Colombes zijn de Fransen een Concept Store vol inspiratie voor de baby- en kinderkamer rijker.

Wij zijn ongelooflijk blij, dankbaar en trots dat we deze droom hebben mogen verwezenlijken en hopen dat we onze Franse klanten nog lang mogen verblijden en inspireren met onze producten!

Liefs,
Team Petite Amélie


Concept-Store-Petite-Amelie-Parijs-4
Concept-Store-Petite-Amelie-Parijs-5