Nieuwe collectie «Cocoon»: onze ronde baby- en kinderbedjes

Nieuwe collectie «Cocoon»: onze ronde baby- en kinderbedjes

Een nieuwe trend is ontstaan bij Petite Amélie, waar we het concept van cocooning naar een geheel nieuw niveau tillen: onze «Cocoon» collectie met ronde babybedjes! Ontdek de unieke eigenschappen van onze collectie en waarom dit ronde bed een unieke uitstraling aan de kinderkamer zal geven.

Een kinderbedje dat anders is dan alle andere

Maak kennis met ons ovale babybedje dat zich onderscheidt van de rest, ontworpen met bijzondere aandacht voor details om het comfort en de veiligheid van je kind te waarborgen. Een uniek kenmerk van dit ovale ledikant is de basis met zes strategisch geplaatste gaten in de versie voor babybedjes. Ze bevorderen de luchtcirculatie tussen het matras en de basis, wat cruciaal is om een comfortabele en veilige slaapomgeving voor je baby te garanderen. Bovendien zijn de afgeronde hoeken van deze bedden niet alleen esthetisch aantrekkelijk, ze weerspiegelen een speciale productietechniek gebruikt om het hout te buigen en de karakteristieke ronde vorm van dit bed te verkrijgen. Elk detail van dit bed is zorgvuldig overwogen om je baby een uitzonderlijke slaapruimte te bieden.

PEUTERBED «COCOON» | 70 X 140 CM | WALNOOT Petite Amélie

Een bed met afgeronde randen of een traditioneel kinderbed?

Het grote verschil tussen een rechthoekig bed en een rond bed zit in het unieke ontwerp. Het minder gebruikelijke model geeft de kamer een trendy stijl. En het bed past bij alle thema's en decoraties van de kamer. Wat betreft het slaapoppervlak, er is geen groot verschil tussen de twee soorten bedden. Omdat de hoeken afgerond zijn, heeft je kind evenveel ruimte in dit bed als in een rechthoekig bed. Je kunt dezelfde afmetingen beddengoed gebruiken voor het ronde bed als voor het traditionele kinderbed.

Waarom het recreëren van een babycocon de slaap van je kind kan bevorderen?

  1. Het gevoel van moederlijk comfort: de cocon herinnert vaak aan het gevoel van in de baarmoeder te zijn, wat veiligheid en moederlijk comfort nabootst.
  2. Betere slaap: een comfortabele en geruststellende ruimte kan kinderen helpen gemakkelijker in slaap te vallen en langer door te slapen, wat essentieel is voor hun fysieke en mentale ontwikkeling.
  3. Stress verminderen: ruimtes die een cocon nabootsen kunnen helpen de stress bij kinderen te verminderen. Dit kan vooral belangrijk zijn tijdens de overgang van een wieg naar een kinderbed.

PEUTERBED «COCOON» | 70 X 140 CM | WALNOOT Petite Amélie

De voordelen van onze COCOON ronde bedden:

  • Uniek ontwerp: het «Cocoon» ronde bed valt op door zijn elegante en tijdloze ronde vormgeving.
  • Kwaliteitsafwerking: het «Cocoon» bed is voorzien van een hoogwaardige watergedragen afwerking.
  • Bed van massief hout: gemaakt van hoogwaardig massief hout, biedt dit ronde bed de veiligheid die je kind nodig heeft.
  • Afgeronde randen: de bedden hebben ook afgeronde randen om binnen het cocooning thema te blijven. Bovendien is dit veel veiliger voor je kind.
  • Bed op poten: doordat het bed verhoogd is, kan de lucht onder het matras en de bedbodem circuleren. Goede ventilatie bevordert de levensduur van je matras en beddengoed.

LEDIKANT «COCOON» | 60X120 CM | WALNOOT

De «Cocoon» beddencollectie van Petite Amélie belichaamt elegantie, comfort en veiligheid voor jullie kinderen. Ontdek deze uitzonderlijke collectie en geef je kind een betere start in het leven, omringd door comfort en liefde.