Petite Amélie, de allerleukste baby- en kidswinkel in regio Amsterdam

Petite Amélie, de allerleukste baby- en kidswinkel in regio Amsterdam

Woon je in de omgeving van Amsterdam en ben je op zoek naar een leuke babywinkel? Of ben je op zoek naar inspiratie voor het inrichten van een mooie kinderkamer? Dan ben je bij concept store Petite Amélie in Bussum van harte welkom. Wij verkopen naast complete baby- en kinderkamers, ook meubels, unieke accessoires, bedlinnen en houten speelgoed. Onze prachtige, ruime concept store in regio Amsterdam, ligt in het centrum van Bussum. Daardoor zijn wij goed bereikbaar voor als je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto komt. Tegenover de winkel is een parkeergarage met voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

ADRES & OPENINGSTIJDEN


Petite Amelie concept store
Kerkstraat 7
1404HH Bussum


maandag:
12:30 - 17:30

dinsdag/ t/m vrijdag:
10:00 - 17:30

zaterdag:
10:30 - 17:00

koopzondag:
Iedere 1e zondag van de maand: 12:00 - 16:00

De Petite Amélie concept store is gesloten op: Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag

ALLES VOOR DE INRICHTING VOOR JOUW BABY OF KINDERKAMER

In onze concept store in regio Amsterdam, verkopen wij alles om jouw specifieke kinderkamer in te richten. Niet alleen baby-en kinderbedden, maar ook voor commodes, kinderkasten en andere fijne (kleine) meubelaccessoires waaronder o.a. stoeltjes, tafeltjes en speelgoedkisten, kun je bij ons terecht. En ook handig: we verkopen ook complete ingerichte baby-en kinderkamers in diverse stijlen, zo ben je in een keer klaar!

VOOR DE MOOISTE DROMEN

Om heerlijk te slapen in een baby- of kinderbed is een goed matras natuurlijk essentieel. We hebben diverse varianten en ook o.a. matrasbeschermers, moltons om het matras mooi en schoon te houden, zodat je er lang plezier van hebt. Met onze dekentjes en bedlinnen, gemaakt van 100% organisch katoen, verkrijgbaar in diverse maten en prints, wordt het stylen van jouw baby- of kinderbed echt een feestje!

VOOR DE ALLEREERSTE VOEDINGS EN KNUFFELMOMENTJES

Een must have voor Mama’s to be in regio Amsterdam, is echt een fijne schommelstoel. Niet alleen kan je er zelf lekker in ontspannen tijdens het voeden en met je kindje knuffelen, maar wist je dat de schommelbewegingen je kindje kalmeren en hij of zij er sneller door in slaapt valt? Ideaal dus! Kom langs in onze concept store en probeer onze schommelstoelen uit en ervaar welke het beste bij jou past.

EINDELOOS SPELEN

Ons speelgoed is bedoeld om kinderen urenlang veel speelplezier te kunnen geven. Daarom kiezen wij voor houten materiaal en werken wij niet met giftige stoffen. Ons speelgoed heeft een tijdloos design, waardoor het jarenlang meegaat en ook weer kan worden doorgegeven. Van houten prachtige, poppenhuizen en speelgoedkeukentjes, tot een parkeergarage en heuse houten werkbank. Je vindt het bij ons allemaal.

AANDACHT VOOR JOU

Of je nou dichtbij in de regio van Amsterdam woont of van ver moet komen, in onze concept store nemen wij de tijd voor je! Er is waarschijnlijk veel waar je mee bezig bent en het kan ook lastig zijn om keuzes te maken. Voor ons is het meest belangrijk dat jij met een prettig gevoel bij ons de winkel verlaat. Ons concept store team is zelf ook bijna allemaal mama, dus we kunnen je daarom echt een goed advies geven.

'Het is altijd erg leuk als klanten de moeite nemen om de Concept-Store in Bussum te bezoeken.Ik heet de klanten dan ook altijd van harte welkom. Daarnaast vind ik het belangrijk hen de mogelijkheid te bieden de producten te bekijken, hun vragen te beantwoorden en daarbij echt te kijken waar ze naar op zoek zijn.'
Carolien - Store Manager - Concept-Store team

’Ik vind het contact met onze klanten het allerleukst. Sommige klanten willen, als ze de winkel binnenlopen, eerst even rondkijken en andere klanten hebben meteen al wat vragen. Ik probeer onze klanten altijd een zo goed en eerlijk mogelijk advies te geven dat passend is voor hun situatie. Na afloop heb ik vaak ook nog contact om even te horen of ze nog steeds tevreden zijn en soms ook om ze nog even op weg te helpen met de montage.'
Linda – Shop Advisor - Concept-Store team

HOUD JE ONS OP DE HOOGTE?

Na afloop zijn wij natuurlijk zeer benieuwd of je nog steeds blij bent met jouw bestelling. En als je een bestelling bij ons hebt geplaatst, of deze goed bij je is afgeleverd en ook of we je wellicht nog even kunnen helpen met het begeleiden tijdens de montage. Laat het ons vooral weten via hallo@petiteamelie.nl of bel naar 085 – 00 20 510 Daarnaast vinden wij het altijd leuk om mooie foto’s te zien. Dus deel deze vooral via #mypetiteamelie