Knuffeldieren nr. 1 kraamcadeau | Voor 23:00 besteld = morgen in huis

Er zijn maar weinig vaders, moeders, tantes en ooms die mooie knuffeldieren als cadeautje kunnen weerstaan. Een knuffeldier is nog steeds een van de meest gekochte kraamcadeaus wanneer er een baby op komst is. Petite Amélie heeft volop keuze in knuffeldieren voor de baby. Voor jongens én meisjes. Kijk rond op onze website en bestel er eentje met een hoog aaibaarheidsgehalte. Zachte stofjes, lieve oogjes en onweerstaanbare knuffeldieren. Op werkdagen voor 23:00 bestellen is morgen cadeau doen!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Knuffel beer 50cm  Ted bruin lichtbruin van Petite Amélie

Baby knuffel - knuffel beer Ted lichtbruin | 50cm

Speciale prijs 11,87 Normale prijs 16,95
Knuffel leeuw 50 cm zwart bruin van Petite Amélie

Knuffel leeuw - Leeuw knuffel Leo zwart bruin | 50cm

16,95
Knuffel konijn 50cm XL bruin van Petite Amélie

Baby knuffel - knuffel konijn Lapi bruin | 50cm

16,95
Unicorn knuffel roze bruin Lara van Petite Amélie

Eenhoorn knuffel - Unicorn knuffel Lara bruin roze | 50cm

16,95
Roze walvis knuffel kussen van Petite Amélie

Zacht roze knuffeldier kussentje walvis uit organisch katoen

18,95
Egel knuffel kussen grijs van Petite Amélie

Knuffel kussen uit gebreid katoen (GOTS) | Egeltje Grijs / wit

Speciale prijs 10,98 Normale prijs 21,95
Kinder kussen Ivory donker blauw van Petite Amélie

Sierkussen kinderkamer met pom-pons 35x25cm | Blauw en Okergeel

14,95
Baby mobile

Baby mobile van natuurlijke materialen | 60 x 20 cm | Grijstinten

24,95

Samen met een knuffeldier luisteren naar een verhaaltje

Knuffeldieren mogen zo eenvoudig zijn dat het bijna alleen maar volstaat een paar oogjes en oortjes op een stofje te naaien. Kleine kinderen zien al snel een lief dier in een knuffel en als hij ook nog eens heel zacht is, worden ze onafscheidelijk. Een knuffeldier als kussen wanneer je naar een verhaaltje luistert of nog héél lang in de auto moet zitten naar opa en oma. Petite Amélie heeft een mooie collectie decoratieve knuffeldieren kussens te bieden in de vorm van een:

  • olifant
  • walvis
  • egel
  • vos

In prachtige zachte kleuren en handgemaakt van gebreid katoen. Het leuke is dat dezelfde stoffen en tinten zoals marine blauw, zacht roze en zacht grijs ook terugkomen in de collectie ledikantdekens, boxkleden wiegdekens en kussentjes. Zo kun je naar hartelust combineren en vormen de diverse accessoires één geheel.

Knuffel kussens en veiligheid in de babykamer

Let op: de knuffeldieren van Petite Amélie zijn vormgegeven als kussentje en dienen ter decoratie in de babykamer. Plaats geen knuffeltjes, kussentjes en dergelijke bij je baby in de wieg, co-sleeper, ledikant of babybox. Zet ze neer als leuke decoratie in de kinderkamer, bijvoorbeeld op de commode of in een knus hoekje. Zodra je kindjes groter zijn en zelf kunnen staan is zijn de dieren knuffelkussens natuurlijk wel heerlijk om tegenaan te liggen en mee te kroelen.

Tips voor knuffels en baby’s

De decoratieve kussentjes zijn geen babyspeelgoed. Ze zijn bedoeld als decoratie of dieren knuffels kussens. Het is beter om ze, hoe klein ook, niet in de box of in de wieg te leggen van hele jonge baby’s. Wacht daar in elk geval mee tot de baby een maand of vijf is. Veiligheid voor alles en mooie knuffeldieren kun je tot die tijd ook ‘uitstallen’ op een plank of kast waardoor ze als decoratie of accessoire dienen. Je kunt een van deze leuke knuffeldieren natuurlijk ook als kraamkado of als cadeau voor babyshower geven. De kleuren van deze dieren knuffels zijn zo zacht dat het goed past bij andere accessoires van Petite Amélie. Als je een zeker thema voor de babykamer hebt, kun je met deze kussentjes eindeloos combineren.

Reserve knuffeldier?

Het kan zijn dat je kind heel erg dol wordt op een knuffeldier. Hij is er zo aan gewend om daarmee te knuffelen of mee te slapen dat het een groot drama is wanneer het favoriete vriendje vergeten wordt of kwijtraakt. Verstandig is een reserve knuffel te kopen zodat je altijd een vergelijkbaar exemplaar in huis hebt. ’t Is natuurlijk niet dezelfde, zelfs je kind weet dit, maar soms is het toch voldoende om je kind gerust te stellen en slapeloze nachten te voorkomen. Van te voren regelmatig stiekem afwisselen zodat de dieren knuffel dezelfde geur en uiterlijk krijgt is wel een extra tip! Hoe zacht is dat knuffeldier?

Bekijk ook het houten speelgoed van Petite Amélie

Naast dieren knuffels als kussentjes heeft Petite Amélie een bijzondere selectie houten speelgoed in petto. Stijlvolle klassiekers zoals een houten speelgoedkeuken, een poppenhuis met meubeltjes en poppen, houten koelkastjes, parkeergarages etc. Stuk voor stuk eigen ontwerpen van Petite Amélie in onze bekende zachte pasteltinten. Niet alleen superleuk om mee te spelen, maar ook een prachtig accessoire in de woonkamer of kinderkamer.

Kom knuffelen in de conceptstore van Petite Amélie!

Eerlijk is eerlijk, hoe handig online bestellen ook is, een knuffeldier in het echt voelen en beleven kan alleen in onze overzichtelijke conceptstore in Bussum. Centraal gelegen in Nederland en helemaal ingericht voor aanstaande ouders. Zoek je nog een mooi babybed, een praktische commode, een stapelbed of opvallende accessoires zoals houten speelgoed? Dan moet je echt even afreizen naar Noord-Holland en gaan shoppen in de ‘kijkshop’ van Petite Amélie. Parkeren is hier geen probleem. De koffie staat klaar en onze medewerkers adviseren je graag uitgebreid over onze producten. Verras ons met je bezoek!