Welkom bij Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

WINKELMAND : 0item(s) € 0,00 Afrekenen

Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

Klantenservice: 08 500 20510 - ma t/m vr van 10:00 - 17:00
Bezoek ook onze concept store in Bussum

Retro poppenwagen rood

Meer afbeeldingen

Retro poppenwagen rood

€ 59,95

Dit unieke model van Petite Amélie is ontworpen met een knipoog naar de jaren '60. De wagen kan gebruikt in combinatie met bijhorende dekentjes als poppenwagen. Met de hand vervaardigd in Europa uit berkenhout.

Binnenkort weer verkrijgbaar (neem evt. contact op voor meer info)

Productbeschrijving

Dit unieke model van Petite Amélie is ontworpen met een knipoog naar de jaren '60. De wagen kan gebruikt in combinatie met bijhorende dekentjes als poppenwagen. Jongens gebruiken hem voor het vervoeren van speelgoed, steentjes, stokjes en andere belangrijke zaken.

Door zijn stijlvolle ontwerp is het een aanwinst voor iedere kinderkamer en kan hij ook gebruikt worden om klein speelgoed in op te bergen. De (poppen)wagen is een klassiek stuk speelgoed waar kinderen doorgaans voor langere tijd mee kunnen spelen.

Door het duwen en tegelijkertijd sturen van het wagentje wordt de motoriek van kinderen die al zelfstandig kunnen lopen verder gestimuleerd.

De wagen is met de hand vervaardigd in Europa uit berkenhout. Een belangrijk voordeel van houten speelgoed is dat de verspreiding van bacteriën veel lager is dan bij plastic speelgoed. Daarbij is hout een duurzaam product en mede door zijn unieke ontwerp krijgt deze poppenwagen na verloop van tijd ook emotionele waarde. Het is een kwaliteitsproduct dat door zijn tijdloos ontwerp ook nog door de volgende generatie gebruikt zou kunnen worden.

  • Kleur: rood
  • Afmetingen binnen: 33cm x 18cm 
  • Hoogte (tot top van het handvat): 47cm 
  • Handgemaakt in Europa
  • Voldoet aan EU veligheidsnormen. Geleverd met CE keur
  • Let op: de poppenwagen is geen loopwagen en biedt geen stabiliteit aan kindjes die net leren lopen

ook leuk!