Welkom bij Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

WINKELMAND : 0item(s) € 0,00 Afrekenen

Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

Klantenservice: 08 500 20510 - ma t/m vr van 10:00 - 17:00
Bezoek ook onze concept store in Bussum

Over Petite Amélie

En zo begon het ...


Op een mooie lentedag in april liep de kleine Amélie op een brocante markt op het platteland in het zuidoosten van Frankrijk. Zij zag  daar een prachtige 19e eeuwse kinderwagen met traditionele ronde vormen en grote spaakwielen. Gefascineerd was ze en vervolgens dolgelukkig toen ze het wagentje cadeau kreeg als kinderwagen voor haar poppen. Vele jaren later is diezelfde kinderwagen vervlogen tot slechts een mooie herinnering uit haar jeugd. ..Of toch niet? Een ingenieus idee kwam in haar op.  Zou het mogelijk zijn de stijl van toen te doen herleven in de kinderkamer van nu met een wiegje geïnspireerd op die ene kinderwagen uit haar jeugd? 


Amélie aarzelde niet en ging aan de slag in het atelier van haar vader. Na veel passen en meten was de productie van haar eerste zelf ontworpen wiegje een feit. Het model  'Petite Wagon' was geboren. Vol met inspiratie ontwierp zij vervolgens een collectie prachtige wiegjes en accessoires met een uniek karakter, stuk voor stuk geïnspireerd op de Franse brocante stijl die zij kende uit haar vroege jeugd. 

Petite Amélie staat voor een eigen stijl, veiligheid en duurzaamheid  Zij ontwerpt en produceert producten zelf of werkt uitsluitend met een selectie kleinschalige fabrikanten die bijzondere producten met liefde vervaardigen. Alle producten van Petite Amélie worden met zorg vervaardigd in Europa uit hoogwaardige materialen.


Petite Amélie Nederland BV
Kerkstraat 6
1404 HH  BUSSUM

KvK-nummer: 64773043
Btw-nummer: NL855832964B01

 

 

Klantenservice: 08 500 20510 (normaal vast tarief) - ma t/m vr van 10:00 - 17:00
email: hallo@petiteamelie.nl

 

De inspiratie voor onze wieg Petite Wagon