Shopping Warranty

HANDGEMAAKTE KNUFFELS KOPEN? PETITE AMÉLIE

De knuffels van Petite Amélie worden met liefde per hand vervaardigd in Europa uit veilige Oeko-Tex gecertificeerde materialen. Deze lieve handgemaakte knuffels zijn hartstikke leuk voor alle kinderen. Wie wil dat nou niet? Je kindje spelend in zijn of haar babykamer met allemaal verschillende knuffelbeesten!

 • Handgemaakte, zachte knuffel by Petite Amélie

  Knuffel - konijntje Sophie

  34,90
 • Handgemaakte, zachte knuffel by Petite Amélie

  Knuffel - Konijn Leon

  34,90
 • Handgemaakte, zachte knuffel by Petite Amélie

  Knuffel - Pandabeer Paula

  34,90
 • Handgemaakte, zachte knuffel by Petite Amélie

  Knuffel - hertje Oskar

  34,90
 • Handgemaakte, zachte knuffel by Petite Amélie

  Knuffel - Konijntje Cecile

  29,90
 • Handgemaakte, zachte knuffel by Petite Amélie

  Knuffel - hertje Pelagia

  34,90

BESTE VRIENDJES

Onze handgemaakte knuffels zijn een lief en uniek cadeau, uitermate geschikt als kraamcadeau of een verjaardag. Je grootste schat, je kleinkind of je neefje of nichtje zal ontzettend blij zijn met dit cadeau..want knuffels, daar kun je er nooit genoeg van hebben! Kleintjes vertellen ze hun diepste geheimen, voeren hele gesprekken met hen en slepen ze overal mee naar toe. Een knuffel wordt al gauw de beste vriend van een kind!

HET PERFECTE ACCESSOIRE VOOR DE KINDERKAMER

Bij Petite Amélie inspireren we je graag met de leukste ideetjes en tips voor een kekke, unieke en stijlvolle baby- of kinderkamer. Ook onze knuffels en handgemaakte kussens zijn items die niet mogen missen in een kinderkamer. Ze zijn zo heerlijk zacht en leuk, die móeten gewoon mee in bed! Onlangs hebben wij een nieuwe collectie kussens in de vorm van dieren ontworpen en geproduceerd, voor zowel jongens als meisjes. Door het neutrale kleurgebruik passen ze in elke stijl kamer en door de unieke vormgeving zijn ze allesbehalve saai en spreken ze kindjes enórm aan. Je kind zal er heerlijk zoet mee zijn, want naast dat ze er mee kunnen spelen, zijn de knuffelkussens uitermate geschikt om lekker tegenaan te liggen tijdens een (middag)slaapje of luiermomentje bij je op schoot of op de bank. En zeg nou zelf, als zo'n prachtig vormgegeven knuffel of kussen eens rondslingert op de vloer, op bed of zelfs op je bank: helemaal niet erg, toch?!

VEILIGHEID EN HYGIËNE 

De knuffels van Petite Amélie zijn met de hand gemaakt in Europa geproduceerd. Onze kinderknuffels en kinderkussens worden vervaardigd van 100% kwaliteitskatoen, waardoor ze niet pluizen, ook wel fijn! Wassen kan het beste met de hand, vieze vlekken van ongelukjes kun je ook met een vochtige doek verwijderen. Droog de knuffel of het kussen liggend, zodat het zijn vorm bewaard.