Inspiratie kinderkamer

Inspiratie kinderkamer

Is het creëren van een leuke kinderkamer jouw volgende doel en heb je geen idee waar je moet beginnen qua keuze van verf, meubels, decoratie om inspiratie op te doen? Met behulp van onze moodboard-tool kan je heel handig jouw eigen, mooie kinderkamer ontwerpen.
Als je jouw kinderkamer al helemaal af hebt, inspireren wij je graag met onze allerleukste items voor een speelhoek. Indien je voldoende ruimte hebt in de kinderkamer of in een hoek hebt in de woonkamer, is het niet alleen fijn, maar ook belangrijk om een plek te creëren waar je kindje kan spelen en zich even terug kan trekken. Daarnaast is het voor jou als ouder ook fijn, omdat je daardoor een vaste plek hebt om speelgoed en andere kleine spulletjes op te bergen.

VOOR EXTRA VEEL OPBERGRUIMTE: ONZE SPEELGOEDKIST

Ontdek onze speelgoedkist en het kleine bureau uit de Brise collectie. Achter het kleine bureautje kan jouw kindje eerst lekker spelen pf tekenen en na afloop kan alles direct worden opgeruimd. Met de schattige en comfortabele kinderstoel in Retro stijl, zal je kindje zich vast voor een langere tijd kunnen vermaken!

WANDPLANKJE VOOR IN DE KINDERKAMER

Ons leuke en unieke vliegtuig wandplankje is ideaal voor kleine spulletjes, want hoe leuk is het om de kunstwerkjes van jouw kleintje erop tentoon te stellen?

DECORATIE ITEMS VOOR DE KINDERKAMER

Bij een speelhoek mag een fijn, zacht kleed niet ontbreken. Het staat niet alleen gezellig, maar onze wasbare kindervloerkleden zijn ook nog eens heerlijk zacht en hebben een anti slip laag! Heb je onze dierenhoofd kleden en pluche dierenhoofden al ontdekt? Ontmoet Ted, ons schattige pluche beer dierenhoofd voor aan de wand, leuk om met ons Ted de beer kindervloerkleed te combineren!

HOUTEN SPEELGOED

Een speelhoek is natuurlijk niet compleet zonder speelgoed! Ons prachtige en tijdloze houten speelgoed staat garant voor urenlang speelplezier. Wij verkopen ook imitatiespeelgoed, waaronder onze houten werkbank of de houten gereedschapskist.

Wij vinden het altijd leuk om foto’s te zien van prachtige kinderkamers, dus deel vooral jouw mooie, grappige foto’s via #mypetiteamelie en inspireer ook weer anderen!